Home » Alfa Romeo

Duitsers vinden Alfa Romeo Giulia het mooist

10 november 2016 16:44 ��n reactie

giulia-bild

De Alfa Romeo Giulia blijft prijzen en erkenningen in de wacht slepen vanwege de vele kwalitatief hoogwaardige aspecten van deze auto. Zowel technisch als esthetisch. Dit keer zijn het de Duitsers van Auto Bild en Bild am Sonntag die middels een jury van 29 experts uit de automotive sector, de Giulia hebben uitgeroepen tot mooiste auto van 2016. Das Goldene Lenkrad (2016) gaat dus opnieuw naar Italië met de complimenten aan Centro Stile. Onder de juryleden zitten ook prominenten alsl DTM-kampioen Mattias Ekström, Rally-kampioen Walter Röhrl, en Sébastien Ogier. Maar ook niemand minder dan Andrea Zagato, erfgenaam en eigenaar van de gelijknamige carrosseriebouwer uit Milaan.

giulia-bild2

De prijs met het gouden stuur werd in 1976 voor het eerst uitgedeeld en ging al diverse malen naar Alfa Romeo. De GTV (1995), 147 (2000) en Giulietta (2011) wonnen bijvoorbeeld al deze Duitse erkenning.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Rene1964 schrijft:

    Dan is zelfs een Duitser minder hardleers dan den Hollander op het gebied van autokeuze! AR Giulia en ook Maserati Levante ga je dan ook zien op de Autobahn!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties