Home » Ferrari

Ferrari presenteert in 2020 twee topmodellen

8 februari 2020 13:43 2 reacties

Na al het geweld van 2019 qua nieuwkomers, zou je zeggen dat het dit jaar bij Ferrari rustig zal blijven. Toch zal ook 2020 twee nieuwe modellen met zich meebrengen en niet de minste. Ferrari werkt namelijk aan twee extra snelle varianten van respectievelijk de 812 (foto) en de F8. Twee auto’s die qua prestaties niet erg onderdoen voor de versies voor op het circuit.

Het jaar dat Ferrari de F8 Tributo, SF90 Stradale, 812 GTS, Roma (foto) en F8 Spider presenteerde was opnieuw een succesjaar met een kleine 10.000 stuks, wat opnieuw een record is in de geschiedenis van het merk uit Maranello. Ferrari-baas Louis Camilleri (foto onder) zegt bovendien dat 2019 een overgangsjaar was en dat pas dit jaar nog veel meer vruchten geplukt gaan worden dankzij de recente investeringen. Dat laatste hoopt Ferrari overigens ook eindelijk in de F1 meer te gaan doen. Er wordt meer geld in de hoogste tak van autosport gepompt, aldus de CEO van Maltese oorsprong.

De eerste leveringen van de F8 Tributo zijn vorig jaar gedaan en de overige modellen volgen dit jaar, met de Roma als hekkensluiter. De nieuwe extremere versies van de F8 en de 812 zullen intussen pas in 2021 de fabriek verlaten. Ferrari heeft dan maar liefst 15 modellen op het exclusieve keuzemenu staan, zoals dat in 2018 al gepland was.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Hilbert schrijft:

    8.32

  • Rene schrijft:

    Op ze weg worden ze steeds mooier, vooral de Roma! Vanavond reed mij een witte Ferrari voorbij met ongeveer 140 waar je honderd mocht, gevolgd door een Tesla, wat een zielepoot die Teslarijder, eigenlijk wil hij gewoon die Ferrari!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Ferrari

Lees meer over

Volg ons

Advertenties