Ferrari toont nu officieel voorzijde Purosangue

Aantrekkelijke teaser.

Ferrari toont met een contrastrijk plaatje de strak gelijnde eerste SUV uit Maranello. Een term overigens die Ferrari zelf nooit zal gebruiken straks. In oktober van dit jaar zal Ferrari de Purosangue officieel onthullen aan de wereld. Ferrari’s verkoopkanon van de komende jaren, is ongeveer 5 meter lang en zal zowel als hybride met V6 als met een dikke nieuwe V12 op de mondiale markten verschijnen. Progetto 175 is, wat je er ook van vinden mag, een belangrijke stap voor een internationaal steeds succesvoller Ferrari. De teaser oogt beter dan de al eerder ontsnapte naakte waarheid, die op illegale wijze is vastgelegd in de fabriek. Maar laten we met het eindoordeel wachten totdat we de auto in z’n volle glorie zullen zien. De achterzijde hoeft Ferrari van ons niet te teasen, want het plaatje hieronder geeft al een goed beeld.

3 gedachten over “Ferrari toont nu officieel voorzijde Purosangue

 • 25 maart 2022 om 11:19
  Permalink

  Hoe lelijk -voor een Ferrari- de grijze versie is, zo mooi lijkt de rode versie. Ik hoop dat Ferrari nog veel heeft fijngeslepen. Dat moet haast wel gezien de kieren in de grijze versie. Fingers crossed.

  Beantwoorden
  • 25 maart 2022 om 17:09
   Permalink

   Ik denk een preproductie-model want rond de wielkasten zit het vreemd in elkaar en de kunststofdelen achter lijken wel los te zitten. Zoals eerder over deze Purosangue (klinkt als okselspray of een suikerhoudend vruchtensapje…) door mij geschreven: die grijze versie is niet mooi, al wint hij het net van een Urus. Een 3 voor de moeite!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.