Fiat 500X persfotos alvast uitgelekt

500x press scoop

Via de site van ICS Photography is net voor het verlopen van het embargo het eerste officiële beeldmateriaal van de nieuwe Fiat 500X uitgelekt. We zullen dit bericht qua beeldmateriaal en inhoud updaten zodra Fiat zelf klaar is met het persbericht. We verwachten dat dit vandaag nog het geval zal zijn. We zien een frisse Crossover met prachtige details, zoals de koplampunits, die een heel eigen karakter weergeven. Verder is de evolutie van de 500-neus zeer geslaagd in onze ogen, evenals de raampartij boven de ’taillelijn’ aan de zijkant. We verwachten dat de ‘vijfdeurs 500’ (als eigenlijke opvolger van de Punto) veel weg zal hebben van deze 500X. Een goede eigenschap want al met al is de 500X naar onze bescheiden mening een heel mooie auto geworden, die Fiat in potentie behoorlijk wat succes kan bezorgen.

500x press scoop2

4 gedachten over “Fiat 500X persfotos alvast uitgelekt

 • 1 oktober 2014 om 12:52
  Permalink

  Helemaal eens met jullie conclusie! Verwacht ook dat het interieur / dashboard veel beter is dan van de L. Gaan we vandaag hopelijke nog meemaken.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2014 om 14:53
  Permalink

  Ik denk dat dit zeker zal aan spreken meer als de 500L. Echter het zal een niche wezen want de prijskaart zal niet des fiats wezen maar alla 500 ben ik bang en dus aardig aan de prijs. Voor het geld van een aangeklede 500 heb je ook een mito dus als deze net zoveel gaat kosten als een Giulietta dan heb ik liever de Alfa. Maar wie weet is het toch straks een aardige prijs laten we het hopen. 😆

  goed alternatief voor andere in dit segment. koplampen bevallen al veel beter dan die puistige juke van doorgaans Niksan.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2014 om 16:08
  Permalink

  Denk best concurrerend qua prijs, dankzij het platform uitmelken met Renegade, 500L en straks ook de 500 vijfdeurs.

  Beantwoorden
 • 1 oktober 2014 om 19:38
  Permalink

  @Lancia4Ever

  Laten we het hopen. Ook dat de 5 deurs 500 niet duurder gaat worden dan de punto nu. Van mij mogen ze ook gewoon met een punto opvolger komen want de 500 uitmelken tot uit den treure is ook een keer over. De punto heeft het altijd goed gedaan en is goedkoper dan een 500 met gelijke uitrusting. Een super panda is ook leuk maar een clio tegenhanger zie ik liever en die gaat de 500 nog de panda lijn ons niet brengen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.