FIAT Grande Panda ook als (RED) uitvoering in aantocht

Van alle modellen een (RED) editie.

Op de Instagrampagina van een Italiaanse liefhebster is te zien dat ze de Grande Panda in Turijn heeft gespot in uitvoering (RED). Het gaat om opnames voor introductiemateriaal van de marketingafdeling van FIAT. Naast de reeds bekende knalgele luxere EV, zien we de meer basic (maar nog altijd rijk) uitgevoerde (RED). Op de B-stijl zie je het daarbij behorende logootje van de rode versies die in heel het FIAT-gamma terug te vinden zijn. Lees hier meer over de samenwerking die FIAT aanging in de vorm van deze modellen. De witte stalen velgen verhogen wat ons betreft het Panda-gevoel nog meer en doen denken aan de eerste serie 4×4. Of FIAT de gele luxe lanceereditie ook “La Prima” gaat noemen weten we officieel nog niet. Op de carrosserie is nergens deze tekst te vinden zoals bij de 500e en 600e wel La Prima wel het geval is. Mogelijk bewaart FIAT deze titel voor de meer klassieke lifestyle lijn. Op 11 juli volgt de officiële presentatie met alle details erbij. De Grande Panda is een eerste in nieuw vormgegeven meer rationele tak van FIAT, gevolgd door meerder modellen waaronder de nieuwe Multipla.

17 gedachten over “FIAT Grande Panda ook als (RED) uitvoering in aantocht

   • 28 juni 2024 om 12:00
    Permalink

    Il bello,
    Stijlvol, doeltreffend en betaalbaar.
    Bienvenuto👍🏻

 • 28 juni 2024 om 10:47
  Permalink

  Hij is echt zo gaaf echt wat een top design weer van Fiat ik denk dat de huidige Panda wat te rond is en mist daardoor een wat stoerder design die zijn voorganger van 2003 wel had.

  Ciao Squadra

  Beantwoorden
 • 28 juni 2024 om 10:50
  Permalink

  Zeer goed!
  Laat de italiaanse flair maar komen, ben heel benieuwd.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2024 om 11:18
  Permalink

  Zo is ie nog veel leuker dan de luxe versie! Nog even verlagen en dan zie ik deze wel zitten als daily (zakelijke) driver.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2024 om 12:11
  Permalink

  Leuk, die retrowielen! Maar hij staat wel een beetje hoog op zijn pootjes met die kleine wielmaat.

  Beantwoorden
 • 28 juni 2024 om 18:17
  Permalink

  Ik dacht even te zien dat deze basis-panda (wat een leuke witte stalen velgen!) ook simpele koplampen heeft, maar additionele foto’s van de Red op o.a carscoop.com stellen me gerust: ook hier de vrolijke domino-lampjes. Gelukkig, toch een vreselijke afknapper, die uitgeklede koplampen op de ‘goedkopere’ Tonales van Alfa. Bravo, bravo Fiat!

  Beantwoorden
 • 29 juni 2024 om 10:09
  Permalink

  De nieuwe Grande Panda ziet er stoer uit en heeft een hoog Jeep- gehalte. Dat wordt een succes! Het laat zich raden, dat we op dezelfde basis ook een Jeep, met aangepast front en kont kunnen verwachten. Waarschijnlijk met grotere wielen en het design a la Jeep Avenger. Die grotere wielen komen dan ook weer onder de toekomstige Grande Panda 4×4. En de Grande Panda Abarth op een sportief verlaagd onderstel? Die komt er niet. Nog even geduld. Binnen een jaar weten we meer…

  Beantwoorden
 • 29 juni 2024 om 13:05
  Permalink

  Opvallend veel positieve reacties die ik ook ten volle onderschrijf. Heel benieuwd naar het interieur en de technische details zoals reikwijdte accu en kenteken gewicht.

  Beantwoorden
  • 3 juli 2024 om 09:59
   Permalink

   Dat de verkopen van de EX30 door deze Panda zullen kelderen, denk ik?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.