Home » FCA

Fiat Melfi haalt hogere aantallen dan verwacht

28 juli 2015 19:15 2 reacties

Melfi1

Vandaag rolde de nummer 200.000 van de band sinds vorig jaar is begonnen met de nieuwe productie van de Renegade en vervolgens ook de 500X. Op 14 juli 2014 begon de productie van de kleine Jeep officieel. Naast de goede resultaten in de VS trekt nu ook de Europese markt aan en dat is in Melfi goed te merken. Volgens chef productplanning van FCA in de regio EMEA Daniele Chiari, zijn de beoogde aantallen meer dan gehaald. Hoger dus dan wat men zich ten doel had gesteld. De 500X doet sinds begin dit jaar mee en presteert eveneens goed. De Crossovers zijn beide populair en vinden elke maand meer klanten.

In Melfi worden ongeveer 1000 auto’s per dag geproduceerd en dit jaar nog wordt er circa net zoveel extra personeel aangesteld. Daarmee zijn er tegen eind 2015 bijna 8000 werknemers aan het werk in de fabriek in Basilicata.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Marco Pas schrijft:

    Hmm, erg weinig nieuws hier over de mega-boete voor FCA in de VS. Come mai?

  • Il Quadrifoglio schrijft:

    @Marco Pas

    Belachelijke boete overigens! FCA wordt op de vingers getikt door problemen uit de pre Fiat tijd. Fiat werd geprezen door de aanpak en succes in de VS en wordt nu door dezelfde figuren keihard genaaid. Ik denk dat dit een langlopende zaak gaat worden. Helaas wordt dit verhaal door diverse media verkeerd opgepikt. Vrijwel overal is bijna letterlijk te lezen dat de kwaliteit van Fiat faalt en eindelijk op de vingers wordt getikt. Over de comments van lezers nog maar te zwijgen…

    De zogenaamde gevaren van UConnect is overigens iets wat we vaker tegen gaan komen. Naarmate systemen moderner worden mbt remote connections en smartphone integratie zet je de poorten simpelweg open voor hackers.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

FCA

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties