Home » FCA , Fiat

Productiestart Jeep Renegade in Melfi officieel op 14 juli

4 maart 2014 14:52 2 reacties

renegade

De in onze ogen zeer aantrekkelijke compacte Jeep Renegade, zal volgens Marchionne op 14 juli officieel in productie gaan te Melfi. Wanneer de Fransen een ander feestje vieren, zal in Italië dus de vlag uitgaan dankzij de export van dit lucratieve model van FCA. Volgens de CEO zal in combinatie met de Fiat-variant 500X, vanaf de eerste dag zeer goede zaken gedaan kunnen worden met dit model. Ook de Fiat 500X zal vanaf de tweede helft van dit jaar van de band rollen en op termijn per schip naar Amerika vertrekken voor de verkoop. Dankzij het delen van techniek en platform worden de kosten flink gedrukt. De kleine Jeep zal vanaf begin 2015 in de nieuwe Fiat-fabriek te Brazilië (Pernambuco) eveneens in productie gaan. Deze productielocatie wordt volgens Marchionne een hele belangrijke naast ’s werelds grootste autofabriek in Betim en zal tegen 2017 al op volledige capaciteit draaien.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Lusso schrijft:

    Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer geslaagd ik het ontwerp vind. De touch van de Fiatgroep is duidelijk merkbaar in de stylingdetails. Het zou mij enorm verbazen moest dit model geen succes worden.

  • Fredericus Rex schrijft:

    Hij lijkt wel heel erg op mijn 500L… Overigens is deze ook al heel terreinwaardig. Ben benieuwd wat dit ding moet gaan kosten, ons bedrijf is op zoek naar een niet te dure terreinwagen en we waren al naar het kijken naar een Duster maar dit lijkt er beter op..

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Fiat

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties