Home » Abarth , Alfa Romeo , FCA , Fiat , Lancia , Overige

Fiat Panda 4×4 startsein voor Europese Mopar service en accessoires

25 oktober 2012 14:15 Geen reacties

De lancering van de nieuwe Panda-varianten 4×4, Natural Power en Trekking, markeren ook de officiële start van de Mopar-divisie op het Europese continent. Na diverse aankondigingen is het nu ook echt een feit. Mopar is al 75 jaar een fenomeen in de Verenigde Staten en vormt nu een onderdeel van Fiat Group Automobiles. In de VS is Mopar zelfs dermate groot, dat het voor veel meer staat dan alleen losse onderdelen en een servicebeurt. Op de jaarlijkse SEMA custombeurs, zie je bijvoorbeeld dat er complete ‘fuori serie’ exemplaren worden neergezet op basis van bestaande modellen. Dat zou je enigszins kunnen vergelijken met de rol die Abarth op ons continent speelt binnen FGA.

In Europa moet je de komende jaren echter vooral denken aan het uitbouwen van het aantal servicepunten, waar in alles kan worden voorzien voor de merken Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth en Jeep (ook voor winterbanen en check-ups). In Italië is Mopar van start gegaan met het aanbieden van extra voordelige pakketten (Easy Pack en Pemium Pack) voor nieuwe modellen als de Panda 4×4.

AutoEdizione meldt met trots dat we binnen onze online shop AutoAccessori.nl gaande weg steeds meer van de officiële accessoirelijn zullen kunnen aanbieden, die je ook bij de Mopar servicepunten zult aantreffen. Auto Accessori is een van weinige de adressen waar je dit online kunt bestellen. Een goede betrouwbare service bij de aflevering van jouw bestelling, heeft uiteraard ook bij ons topprioriteit. In onze shop tref je reeds alles voor je Giulietta, MiTo en diverse onderdelen voor Bravo en 159. De komende tijd werken aan de toevoeging van de complete lijn voor bijvoorbeeld Panda, 500, 500L, Ypsilon en Delta.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Abarth , Alfa Romeo , FCA , Fiat , Lancia , Overige

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties