Home » Fiat

Fiat Toro officieel op de foto nu

15 oktober 2015 19:49 4 reacties

Fiat Toro2

Hier zien we het eerste officiële plaatje van de in onze ogen zeer geslaagde Fiat Toro pick-up. Gebouwd en bedacht in Brazilië en designtechnisch is men niet over één nacht ijs gegaan. Er ging zelfs een concept met de naam FCC4 aan vooraf. Dat was niet voor niets, want deze stijloefening vormt mogelijk ook de basis voor een groter broertje van de compactere Toro. Die komt volgend jaar op de markt en wordt in samenwerking met Mitsubishi gebouwd straks.

De Toro staat zoals gezegd op het B-segment platform van Fiat en wel in de langste maat. De Fiat Toro is 4,91 m lang en zal begin 2016 op de markt verschijnen. In Brazilië wordt de 1.8 E.torQ een belangrijke krachtbron, geschikt voor het verbranden van ethanol E85. Iets wat onmisbaar is op de Braziliaanse bedrijfswagenmarkt en waar Fiat al decennialang actief mee is. Op ander markten zal de 2.0 MultiJet belangrijk zijn. In Europa zal de Toro mogelijk met een andere naam worden geïntroduceerd (Strada?), maar dat is niet officieel.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

4 reacties »

 • Marco Pas schrijft:

  Hmmm, een Cactus snuit. Verder wel een gaaf ding; zou het hier ook goed kunnen doen bij bijvoorbeeld strandtent eigenaren.

 • Raraaf schrijft:

  Ziet er goed uit, een soort evolutie van de Jeep Cherokee van voren.

 • AR 159 schrijft:

  Ze wilde toch meer een familie gezicht?? Met de 500’s is dat wel redelijk zo maar deze en de nieuwe Tipo hebben behalve logo niks met elkaar gemeen. Ook de 124 lijkt met neus niet erg zover dat te zien is net op van deze 2.

 • Raraaf schrijft:

  http://www.quattroruote.it/news/novita/2015/12/17/fiat_toro_ecco_il_posteriore_del_nuovo_pick_up.html
  serieus mooi vormgegeven pick-up truck. Nu maar snel ook een compacte SUV er van maken en naar Europa halen!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties