Gerucht Lancia’s terugkeer in Rally blijkt flinke Hoax

Lancia heeft geen ambities om weer tot de Rally-sport toe te treden. Het leek al te mooi om waar te zijn en met de wetenschap dat mensen de gekste dingen doen om op internet, lag het nog voor de hand ook. Het bericht kwam via Lancia Italia blog in de wereld, maar de redactie van deze site werd op geraffineerde wijze misleid blijkt nu. De persoon die zich als Lancia Rally-icoon Miki Biasion voordeed via Twitter, blijkt iemand anders te zijn. Biasion zelf kwam een paar dagen later in beeld en prikte deze roze droomballon persoonlijk door op de site Rally Emotion, door alles te ontkennen. De Ypsilon zal dus nooit als basis dienen voor een nieuwe Fulvia. De zogenaamde Rally-liefhebber met Twitter naam ‘@RallyMango90′ vond het werven van veel persoonlijke volgers blijkbaar belangrijker, dan het op correcte wijze in ere houden van Lancia’s verleden als wereldkampioen. Inmiddels heeft de ‘dader’ alle sporen weer uitgewist.

3 gedachten over “Gerucht Lancia’s terugkeer in Rally blijkt flinke Hoax

 • 30 mei 2012 om 18:59
  Permalink

  Geen verrassing eigenlijk. De beslissing om met Lancia’s te gaan rallyen zou een veel te goede beslissing van Marchionne zijn…

  Beantwoorden
 • 30 mei 2012 om 21:05
  Permalink

  wat dacht je van een domme beslissing in deze tijd.
  Geld verprutsen met wat opboxen tegen Loeb en Citroen.
  Kunnen ze beter in het maken van goede modellen stoppen.

  Beantwoorden
 • 30 mei 2012 om 23:32
  Permalink

  Tja, hoe naief kan je zijn… Rally is zo ongeveer het aller allerlaatste dat Lancia/Chrysler nodig heeft. Past totaal niet bij de toekomste ontwikkelingen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.