Home » FCA

Jeep van groot belang met 10 nieuwe modellen

1 juni 2018 15:18 Geen reacties

Het gamma van Jeep krijgt juist een stevige verbreding met zelfs een toevoeging in het kleine A/B segment en het grote F-segment. Van dergelijke luxe kunnen we als liefhebber van bijvoorbeeld Fiat, Lancia of Alfa Romeo enkel dromen. Lancia wordt opnieuw niet eens genoemd, Fiat zal worden afgeslankt en bij Alfa Romeo zien we zowel aankondigingen als segmenten die weer worden verlaten (MiTo).

De kleine baby Jeep SUV is een belangrijke toevoeging in een redelijk populair segment. Het kan zijn dat Polen de productielocatie wordt, maar daar is nog niets over gezegd. Belangrijk is ook de vernieuwing van de Renegade in het segment erboven, wat goed nieuws is voor de fabriek in Melfi. Ook de nog verse Compass zal worden aangepast binnen vier jaar tijd en de Cherokee wordt ook volledig vervangen. Dat geeft aan hoe belangrijk FCA de rol van Jeep vindt. Elke drie jaar moet er minstens een nieuw model worden geïntroduceerd. Ook bij Jeep zien we een grondige elektrificatie van het gamma en de toepassing van techniek voor autonoom rijden.

Bovenin het gamma van Jeep zien we een nieuwe Grand Cherokee (in twee varianten) en een nóg grotere en al in het verleden aangekondigde Wagoneer/Grand Wagoneer.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties