Lancia Delta als rijdende vredesduif in Duitsland

Lancia Deutschland

Tijdens de grootschalige herdenking van de val van de muur in Berlijn binnenkort, zal de Lancia Delta het officiële transportmiddel zijn van vele prominente gasten.

Aangezien de Delta een goede reputatie heeft op dat gebied, zal dat zeker een succes worden. Bovendien kan heel Duitsland zien dat de enige echte luxe ‘hatch’ van dit moment uit Italië komt. De muur is al weer 20 jaar weg waardoor de scheiding tussen oost en west een stuk minder radicaal is geworden. Maar omdat er nog een hoop ‘muren’ blijven bestaan elders in de wereld (en anders creëren de grootmachten er wel weer een paar), wil men deze viering aangrijpen om een boodschap van vrede uit te dragen.

Dwars door heel Berlijn zal op 9 november een vloot aan Delta’s zich richting de Brandenburger Tor begeven, waar de gasten zullen uistappen om de grote ceremonie bij te wonen. De Lancia Delta is dé aangewezen auto aangezien het momenteel de beste vertolking is van waar Lancia als merk voor staat; “The power to be different”. Lancia steekt z’n nek uit omdat het een zelfverzekerd merk is met een sterk DNA. Daarom is Lancia ook in Berlijn de hoofdsponsor van de jaarlijkse Nobel Peace Summit dat zal plaatsvinden op de 10e november. 

Onze suggestie is dan ook om die dag president Obama in een gepantserde Delta te laten arriveren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.