Lancia in Amerika!

Musa

Je zou het haast denken bij het zien van dit spotje met Audry Hepburn.

Maar dat zal net zo min gebeuren als het het feit dat de elegante Audry weer in levende lijve op straat zal verschijnen. Gelukkig kun je tegenwoordig monteren wat je wil, en ziet het er nog behoorlijk echt uit ook. De Musa rijdt aan de zijde van Hepburn door lege straten in NewYork bij het vallen van een mooie herfstavond. Het statement is weer des Lancia. Ultieme elegantie, stijl en verfijning dat zijn oorsprong kent in het verleden, smelten samen in elk hedendaags Lancia concept. Ook die van mini-MPV als stadslimousine. De sfeer in dit filmpje vinden wij qua beeld en muziek overigens ongeëvenaard mooi.

En opnieuw is een elegante dame hoofdrol speler in een Musa spotje. De slogan bij de Musa luidt “elegantie is de enige schoonheid die nooit vergaat”. De Musa is in Italië een evergreen en een krachtig product. Deze aantrekkelijke cocktail van luxe en compactheid weet al een aantal jaren steeds weer een groot aantal klanten te trekken. Je kunt het spotje hier bekijken. Hier kun je wat bewegende beelden zien van de ‘making of’.

Heel leuk om te zien overigens hoe netals in de spotjes met Carla Bruni een grote oude Limo aan het kortste eind trekt. Na Lincoln is het nu de beurt aan Cadillac.

[nggallery id=85]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.