Lancia Thema ook te krijgen met honingraatgrille dankzij accessoirelijn

Lancia grille

Lancia presenteert een complete accessoirelijn voor de Thema en Voyager. Het schijnt dat de uitgebreide lijst met extra’s begin deze maand al op de Motorshow in Bologna aan het publiek is gepresenteerd. Een heel aantal items hebben een puur praktische waarde (zoals ski- en fietsdragers), maar er zijn ook een stuk of wat esthetische wannahaves, die ons uiteraard direct zijn opgevallen. En niet vandaag pas, want al toen Chrysler het afgelopen voorjaar deze lijn in New York op de nieuwe 300 onthulde (met de naam Executive Series), hadden we het gevoel dat dit brede palet heel veel te maken had met de merkfilosofie van Lancia.

Liefhebbers van de nieuwe Thema kunnen bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat sportiever uiterlijk, in de vorm van een honingraatgrille en een erg mooie nieuwe lichtmetalen velgsoort. ‘Lineaccessori Lancia’ presenteert drie pakketten met als onderwerpen Design, Vrije tijd en Comfort. Alle details zijn online te vinden en als twee losse pdf’s te downloaden (Thema en Voyager). De grille van de Thema is er in drie verschillende soorten (derde soort is een gematteerde versie) en de velgen zijn er als 18 en 20 inch (17 inch voor de Voyager). Als het bij de MPV van Lancia om de looks gaat, zijn het vooral details in chroom en dergelijke die onder de accessoirelijn vallen, maar er zijn ook praktische unieke extra’s zoals een ‘Summerbox’ voor mensen die er met de Voyager op uit willen. Naast deze tastbare artikelen presenteert FGA’s Parts & Service aan haar klanten ook de service van “Lancia Everywhere Mobile”; Hiermee kun je het instructieboekje van deze modellen, maar ook je onderhoudshistorie, altijd bij je dragen op iPhone en Android (‘Customer care Mobile’). Meer weten over de Thema of de Voyager? AutoEdizione zal deze dagen de Lancia Thema voor het eerst nader voor je gaan bekijken en in het nieuwe jaar ontsnapt ook de Voyager niet aan onze aandacht.

voyager accessoires

6 gedachten over “Lancia Thema ook te krijgen met honingraatgrille dankzij accessoirelijn

 • 29 december 2011 om 21:17
  Permalink

  En dan te bedenken dat er dealers zijn die Lancia’s tegen betaling weer een Chrysler uitstraling geven: Re-badge engineering.

  Beantwoorden
 • 29 december 2011 om 22:38
  Permalink

  Lijkt me sterk. Ik heb nl begrepen dat dat helemaal niet mag, wat ik me ook kan voorstellen want het zou het merk Lancia erg veel slecht doen. Zo kan het nooit groeien nl. Hij rijdt geweldig trouwens! :mrgreen:

  Beantwoorden
 • 30 december 2011 om 08:38
  Permalink

  Hij rijdt inderdaad geweldig. 10 januari wordt de mijne geleverd 🙂 Ik ben benieuwd.

  Ik vind die honinggraatgrille eigenlijk wel mooi, maar mijn vrouw wil er niks van weten – die vindt de originele nog het best.

  Beantwoorden
 • 30 december 2011 om 09:34
  Permalink

  Elke hobbybob met een tube lijm en wat Chrysler-logo’s kan ‘m weer ombadgen tot Chrysler. Ik zou niet weten waarom dat niet mag…

  Beantwoorden
 • 30 december 2011 om 23:44
  Permalink

  Chrysler, uh, Lancia dealer rekent zich niet tot de knutselmutsen. Uitsraling wijzigen in Chrysler style: No problem tegen betaling van Euro 2.550,- inclusief klokje en plofzak mét behoud van lancia logo’s in scherm navigatie en dashboard. Je moet er wat voor over hebben!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.