Home » Lancia

Lancia Ypsilon facelift inmiddels in de maak

19 januari 2015 10:20 ��n reactie

Ypsilon facelift1

Lancia is nog niet helemaal uitgestorven en dat zal voorlopig ook nog zo blijven, nu de eerste testexemplaren op het terrein bij Fiat zij gespot van de Ypsilon facelift. De in 2011 geïntroduceerde kleine Lancia is de laatst strohalm voor merk-enthousiastelingen en zal zoals eerder gezegd dit jaar een redelijk grondige update ontvangen aan buiten- en binnenkant. Het Italiaanse verkoopsucces kan zo een vervolg krijgen en wie weet zal een enkele Franse of Spaanse dealer ook naar de nieuwkomer uit kunnen zien, ook al is Lancia op papier van het internationale toneel verdwenen.

Ypsilon facelift

De nieuwe Ypsilon is aan de voor- en achterzijde flink afgeplakt weliswaar, maar waarschijnlijk gaat het qua aanpassing van het design om details, zoals ook bij de Fiat 500 het geval zal zijn (die momenteel ook de nodige testrondjes doet). Binnenin de Ypsilon kun je vooral vernieuwingen op multimediaal gebied verwachten via een nieuwe boordcomputer volgens het Uconnect-recept. Het is voor een ieder die Lancia liefheeft nu hopen dat deze facelift niet het laatste is, wat voor het zo mooie merk is weggelegd. We hopen na deze cosmetische update dan ook op een opvolger van de Ypsilon, maar meer nog op een toekomstige uitbreiding van het gamma.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Lusso schrijft:

    Hoop doet leven, maar als ik eerlijk ben vrees ik toch dat het afgelopen is voor Lancia. Een kleine facelift rekt het leven van de Ypsilon nog maximum 3 à 4 jaar. Ik gok erop dat ze dat marktsegment zullen willen opvullen met meer luxueuze versies van Fiat, bvb van de geplande vierdeurs 500.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties