Home » Alfa Romeo , FCA

Marchionne ‘hoopt’ dat nieuwe Alfa Giulia heet

5 juni 2015 20:46 2 reacties

marchionne giulia

Zou de CEO van FCA zelf geen inspraak hebben in de keuze voor de naam Giulia wat de nieuwe Alfa Romeo sedan betreft? Als je Marchionne’s woorden vandaag mag geloven is dat inderdaad niet helemaal het geval. Althans, hij heeft blijkbaar niet het laatste woord want dit is wat hij vanmiddag zei na de bijeenkomst voor Italiaans-Amerikaanse handelsrelaties in Milaan; “We rollen de plannen om alle werknemers weer in de Italiaanse fabrieken aan het werk te krijgen steeds verder uit. Dit gaat volgens plan, zoals we dat vorig jaar hebben gepresenteerd. De Alfa Romeo Giulia, waarvan ik echt hoop dat ie zo heten zal, presenteren we op 24 juni en zal Cassino weer helemaal op stoom brengen.

Zijn deze woorden over FCA’s best bewaarde geheim stiekem een hint over de naamkeuze? Intussen spreekt men in de pers vooral graag over nieuw uitstel of misschien zelfs afstel. Dat komt omdat deze week naar buiten kwam dat enkele Amerikaanse modellen (Jeep en Chrysler) op een latere datum dan gepland geïntroduceerd zullen worden. Sommigen speculeren over een aanstaande fusie dat voorrang moet krijgen. Deze geluiden zijn echter geheel ongefundeerd en spreken de vele bewegingen die er in en rond Cassino te bespeuren vallen tegen. Intussen sprak de CEO wel heel concreet over de beursgang van 10% van Ferrari dat op 12 oktober dit jaar een feit zal zijn.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Lusso schrijft:

    Ik heb gelezen dat eerst alle aandacht naar Alfa zal gaan met een versnelde introductie van de SUV en dat daarom de rest wat opschuift.

  • niccolo schrijft:

    Wat een dwaze uitspraak!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo , FCA

Volg ons

Advertenties