Marchionne’s conditie afgelopen uren achteruitgegaan

[UPDATE] FCA verklaart dat het spannende uren zijn voor de CEO die vanmiddag na spoedberaad is opgevolgd door Mike Manley. Onverwacht ging deze week zijn gezondheid achteruit door complicaties na een recente operatie. Vandaag is deze situatie enkel verslechterd. John Elkann sprak zijn bezorgdheid en medeleven uit na de vergadering en looft Marchionne’s kwaliteiten als mens gedurende de vele jaren van samenwerking in voor- en tegenspoed. Hij bewees dat een groot manager ook gewoon oog kan hebben voor de mensen om hem heen ondanks de zakelijke doelstellingen en moeilijke beslissingen. Scuderia Ferrari heeft vanavond verklaard hem op symbolische wijze te willen steunen morgen aan de start.

Intussen zijn er enkel geruchten over wat er met Marchionne aan de hand zou zijn. De ene bron spreekt over longkanker, terwijl de ander het over een coma heeft.

Vandaag (zondag) is er volgens de laatste berichten opnieuw een verslechtering geconstateerd betreffende de gezondheidstoestand van Sergio Marchionne. Zijn twee zoons Alessio Giacomo en Jonathan Tyler en vriendin Manuela Battezzato (al 12 jaar zijn partner en eveneens werkzaam binnen FCA) zijn permanent bij hem aanwezig in het Universitätsspital te Zürich.

10 gedachten over “Marchionne’s conditie afgelopen uren achteruitgegaan

 • 21 juli 2018 om 21:24
  Permalink

  Verschrikkelijk dit
  En dan zijn er mensen die bepaalde dingen roepen over hem hier.
  Ik denk dat het wel eens heel slecht kan aflopen .
  Net nu fca schuldenvrij is eind van de maand.
  Hij is de man waardoir alfa nog bestaat.mijn held
  .

  Beantwoorden
 • 22 juli 2018 om 15:37
  Permalink

  De verhalen over longkanker zijn de beste verklaring, de meldingen dat hij met roken zou zijn gestopt zijn verdacht. De “onschuldige schouderoperatie” zou best het verwijderen van een tumor kunnen zijn geweest. Als de kanker om zich heen woekert dan kan iemand snel achteruit gaan. Als je luchtwegen dichtgroeien, dan stik je. Geen prettige dood. We zullen maar hopen dat het toch iets anders is. De reactie van de bedrijfstop doet evenwel vrezen dat er niet veel hoop meer is.

  BeantwoordenReport user
 • 22 juli 2018 om 15:57
  Permalink

  Tja die stomme sigaret of peuk zag gister dat er maarliefst 70 giftige stoffen in zitten die diverse vormen van kanker kunnen veroorzaken. De persoon ik kwestie nam maar liefst 3 grote dozen mee. Voor Sergio is het te hopen dat hij nog wat opknapt en van zijn pensioen kan genieten. Hij heeft toch veel bereikt of ik het nu wel of niet eens ben met bepaalde keuzes. Als klant vind ik sommige onverstandig maar ik weet niet wat ze eronder de streep aan overhouden. En je moet ergens beginnen en je kunt een euro maar 1 x ergens aan uitgeven.

  BeantwoordenReport user
 • 22 juli 2018 om 16:18
  Permalink

  Wijze woorden AR159. Vooral dat laatste.
  Ik moet zeggen dat ik al een paar jaar dacht hoe gaat deze man dat volhouden. Het tempo van werken plus een ietwat ongezonde leefstijl. De laatste jaren wilde hij eigenlijk al stoppen vanwege vermoeidheid, maar op verzoek van anderen bleef hij nog ‘de klus afmaken’. Nu is dat misschien funest gebleken.

  Beantwoorden
 • 24 juli 2018 om 15:38
  Permalink

  Schokkend inderdaad, dit is zeer snel gegaan! Ik bedank hem ook als redder van Alfa en heb veel respect voor iemand die dergelijke moeilijke klussen aanvliegt. Veel sterkte, ook aan de familie gewenst.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.