Home » FCA , Fiat

Productie Fiat 500L tijdelijk stilgelegd

9 september 2014 1:24 5 reacties

500L production

De buitengewoon matige afgelopen verkoopmaand in Italië en een grote terugroepactie wat de laatste Amerikaanse leveringen betreft, hebben de Fiat-fabriek in Servië gedwongen de productieband voorlopig helemaal stil te leggen. Fiat liet vandaag weten dat de tijdelijke stop vooral met de marktcondities in Europa te maken heeft. Het is niet de eerste keer dat de kraan even helemaal dicht moet. Vorig jaar nog stond de productie tijdelijk op de tocht door een gebrekkige toelevering van bepaalde componenten uit Italië (in verband met een conflict met een leverancier) en een staking onder Servische transporteurs.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • Raaf schrijft:

  Erg spijtig voor Fiat, maar als ik heel eerlijk ben ook niet erg verwonderlijk. Het is wel een auto waar je van moet houden. Ik ben niet erg kapot van het uiterlijk.

 • Lancia4Ever schrijft:

  @Raaf Afgezien van mooi of niet, is het wel een verfrissende aimabele verschijning met erg mooie geraffineerde details als je het vergelijkt met tal van andere massaproducten in dit segment, (met een praktisch karakter) komt dit verder nauwelijks voor. Ik denk dat vooral mannelijke kopers tussen de 30 en de 40 zich storen aan de afwezigheid van die eeuwige dynamische lijn die een auto zou “moeten” hebben en waar iedere fabrikant dan maar domweg in elk segment aan beantwoordt. Resultaat; een uniform knoertsaai wagenpark op onze wegen. Nee, dan de originele 500L met subtiele rondingen, die je als vent gewoon in twee tonen als Trekking koopt met gesatineerde details. Probleem opgelost, super mooie auto! 8)

 • 1100lusso schrijft:

  Trekking is voor mij ook veruit de mooiste variant van de 500L

 • danielcarrer schrijft:

  Ik vind de Trekking ook veruit het mooist. Denk alleen dat de 500L wel hinder zal gaan ondervinden van de 500X. Was denk ik dan ook veel slimmer om ‘m als ‘Panda L’ op de markt te brengen (met Panda-achtig front).

 • Fruttero schrijft:

  De 500L is een hartstikke leuke auto. Maar hij lijkt niet op iets anders en dan snappen veel mensen het al gauw niet. Daarnaast denk ik dat veel mensen huiverig zijn om een tweecilinder te kopen.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Fiat

Lees meer over

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties