Rood is ook mooi!

Je hebt van die mooie vrouwen (en voor wie wil ook mannen), die in allerlei soorten kleding onverminderd knap blijven ogen.

Dat gevoel bekruipt ons bij het zien van deze hoge resolutie kiekjes van een rode Giulietta, dat als zoveelste testmodel ergens in Italië onlangs stond te tanken. We bewonderen nu eens te meer de kwaliteit van het interieur. Want wat ziet dat er goed uit zeg! Prachtige lederen stoelen maken het geheel af. Alfa rood staat deze beauty dus prima. Jammer van de tape maar we weten na al de ‘naakte’ scoops natuurlijk genoeg. De auto klopt van alle kanten en lijkt i.p.v. een gevoel van gewenning op te roepen, vooral het verlangen steeds meer en meer op te wekken. De Giulietta moet na al dit testmateriaal een topproduct zijn geworden. Wat er eventueel niet aan zou kloppen moet volgens ons aan kaboutertjes liggen, die de boel op het laatst stiekem kwamen veranderen ’s nachts, en die goed werden betaald door de Duits minnende autopers.

[nggallery id=166]

13 gedachten over “Rood is ook mooi!

 • 19 januari 2010 om 15:26
  Permalink

  Hi Mattia

  Wat zijn dat voor berichten op Quattroruote dat Fiat Alfa verkoopt…?
  Ik hoop dat ik het verkeerd lees..!!

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 16:21
  Permalink

  Hmm, blijkbaar gaat het over een opiniestuk in de Corriere della Sera waarin de schrijver Fiat voor de keuze stelt: of deftig investeren in Alfa, of de boel verkopen…

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 16:23
  Permalink

  Ja dat is dat oude ‘wat als’ debat over Alfa die we hier al een paar maanden voeren! Blijkbaar zijn er ook veel heethoofdalfisten die bij de Corriera della sera werken. Blijf ademhalen…kopje koffie? 😉

  Man wat mocht ik wel niet in die afgelopen jaren dat ik hoorde dat de Thesis er alvast uit zou gaan, Dat de machtige Fulvia na een hoop getouwtrek tóch niet komen zou en dat de Ypsilon misschien de laatste Lancia zou worden omdat de Delta nog onzeker zou zijn…..goeie genade! Lancisti hebben veel meer te verduren gehad!

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 16:40
  Permalink

  @Nuvola en MM: pff, schrok al.. Ik ga maar even een koffie halen.. Al die geruchten zijn niet goed voor mijn Alfa bloeddruk. Wordt tijd om de spider IV uit de winterstalling te halen..;-)

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 16:42
  Permalink

  Zo mag ik het horen! 😀
  ‘Venda’ is de werkwoordsvorm die staat voor zoiets als ‘zou moeten’.

  Als er staat “FGA VENDE l’Alfa Romeo” dan mag je moord en brand schreeuwen. 😉

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 18:08
  Permalink

  Speculatie dus.

  Wat minder speculatie is, is dat de italiaanse variant van http://www.alfaromeogiulietta.it nu met bewegende beelden en geluid (de motor kunnen we nu ook horen :-)) is.

  Ik vind het wel heel leuk hoe ze de spanning weten op te bouwen.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2010 om 18:38
  Permalink

  @Dennis: Klinkt als een Alfa, een echte ! Doet me denken aan de dubbelnokkers van een aantal jaren geleden.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2010 om 09:19
  Permalink

  De horror… heb je dat walgelijke Windows logo op het stuur gezien? Deze auto stond hoog op het verlanglijstje maar dit is echt ’n showstopper!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2010 om 09:39
  Permalink

  Tsja…welkom in de wereld van de eenheidsworst en brute globalisering. FGA krijgt veel geld voor die logo’s tegenwoordig.

  Ik zou dat knopje gewoon gratis laten vervangen; “Ik koop deze auto als jullie dat knopje vervangen” (De Giulietta is te mooi om ‘m te schrappen voor een windowslogootje.)

  Beantwoorden
 • 20 januari 2010 om 09:59
  Permalink

  Ben benieuwd naar het ECHTE motorgeluid, de 1.4tjes staan nou niet echt bekend om hun wilde geluid…

  Beantwoorden
 • 20 januari 2010 om 10:17
  Permalink

  dat is veranderd , de MA’s hebben een echt goede sound gekregen.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2010 om 20:10
  Permalink

  Bij nog geen enkele scoop foto die lekkere midden ARMsteun kunnen ontdekken? Ben je gelijk, want daar hou ik niet zo van, deels van het zicht van die 2 bekerhouders af ;-(

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.