Specificaties van Lamborghini Aventador compleet uitgelekt

De cijfers liegen er niet om als we afgaan op het  de compleet uitgelekte ‘vertrouwelijke’ info. De nieuwe V12 Supercar uit Sant Agata zal behoorlijk de toon zetten, de dag dat introductie daar is. Op de sheets zie je alle kenmerken van de auto die je waarschijnlijk nooit bij jou de straat in zult zien rijden. Tot alle kleurtjes voor het interieur aan toe. Iemand zal deze dagen z’n baan kwijt raken is onze verwachting.

[nggallery id=523]

6 gedachten over “Specificaties van Lamborghini Aventador compleet uitgelekt

 • 20 december 2010 om 14:40
  Permalink

  Wel grappig dat we vinden dat een (wannabe) volume merk zich geen eigen motor ontwikkeling (V6)kan veroorloven, en dat een kleinschalige fabrikant als Lamborghini eventjes een hagelnieuwe V12 uit de hoge hoed tovert…..

  Beantwoorden
 • 20 december 2010 om 16:00
  Permalink

  @Marcos: Veel mensen zitten wel te zeuren over VAG maar dit is toch weer een bewijs dat ze de merken gewoon in hun waarde laten.

  Zonder VAG had Lamborghini niet meer bestaan of waren ze in handen van een rus of iets dergelijks maar kijk nu eens naar het merk. Ze zijn beter dan ooit en ik merk er weinig van dat ze onderdeel van VAG zijn. Het design en de motor sluiten perfect aan op de historie.

  Beantwoorden
 • 20 december 2010 om 16:03
  Permalink

  Ja klopt. Bij FIAT wordt het binnekort één motor voor alles: de chrysler V6. Beschikbaar in Lancia, Alfa, Maserati, Chrysler, Dodge… Ik kan hier zo pissig van worden…

  Beantwoorden
 • 20 december 2010 om 16:20
  Permalink

  Wat een onzin mannen. Iedereen gebruikt maar ‘1 motor’ om het zo maar te zeggen, VAG neemt niet eens de moeite om er verschillende namen op te plakken. Unieke motoren voor een exclusief merk is uiteraard een stuk minder moeilijk en daarom doet Fiat dat ook. Die heeft Ferrari nl ook… en die zijn indrukwekkender bovendien. Wacht maar op de nieuwe Enzo.

  De Gallardo trekt echt aan het kortste eind op emotioneel vlak naast een 458 Italia… vraag maar aan Jeremy Clarkson. 😉

  Beantwoorden
 • 20 december 2010 om 18:12
  Permalink

  Het ging mij niet zozeer om de vergelijking met VAG, maar meer om het idee “dat kunnen ze niet betalen”….Volgens mij klinkklare onzin, wat ik met voorbeeldje Lambo V12 kracht wou bij zetten. Volgens mij is het gewoon gemakzucht en gebrek aan geduld; dezelfde foute redenen die gebruikt zijn om toen voor de Holden V6 te kiezen. Dat er wat anders geroepen wordt, prachtig, maar ik denk er het mijne van…Dan liever een jaartje langer wachten .

  Beantwoorden
 • 21 december 2010 om 12:56
  Permalink

  Ferrari en Lamborghini tellen in de top van hun segment internationaal mee. Er is een constante wil om de produkten te verbeteren om de competitie aan te gaan met de keiharde concurrentie. Lees de Supertests maar in Sportauto! Hoop dat ooit ook andere Italiaanse merken zich iets gelegen laten aan concurrentie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.