Spyshots van de nieuwe Lancia Ypsilon

Traditiegetrouw volgen wij alle spyshots van nieuwe modellen, waaronder uiteraard ook deze van de nieuwe Lancia Ypsilon. Deze van autoblog.it afkomstige foto’s zijn zeer recentelijk in ItaliĆ« geschoten. Laatst kwamen we al wat spyshots en een afbeelding van een onderhuidse Ypsilon tegen.  Interessant aan deze reeks is het goed zichtbare onderstel. Wanneer de nieuwe Lancia aan het publiek wordt getoond is helaas nog niet bekend.

[nggallery id=479]

3 gedachten over “Spyshots van de nieuwe Lancia Ypsilon

 • 20 oktober 2010 om 09:50
  Permalink

  De toekomst is vandaag zoals je kan zien vaak bij FIAT deze nieuwe Lancia is daar een voorbeeld van. Ik wil dit forum gebruiken om toch een berichtje achter te laten voor iemand die jaren lang de Italaanse auto trouw was.

  Gisteren op 90 jarige leeftijd is thuis mijn opa overleden na een hart stilstand terwijl de man nog erg goed was en bij de tijd.

  Mijn Opa heeft jaren lang FIAT gereden en was zeer fanatiek omtrent zijn merk zoals hij altijd zij. In de jaren 50 kocht hij een nieuwe topolino en daanra een 500 en 600. In de jaren 70 moest hij van de zaak verplicht Ford rijden en daar was hij niet heel blij mee maar goed je maakt er het beste van. Hij kreeg toen een Ford Cortina MRS 1600 Executive in het donkergrijs met van die 14 inch GB velgen houten stuur en pookknop erg mooie auto het was alleen geen FIAT.

  In de jaren 80 keerde mijn Opa terug bij het merk uit Turijn met een FIAT TIPO en daarna een PUNTO BRAVO BRAVA en als laatste een Nuova Punto met 5 deuren en automaat airco sportwielen uitlaat sierstuk en dit voor een man die toen al 80 was.

  Mijn opa heeft altijd voor Fokker gewerkt en die gebruikte lange tijd vanaf de jaren 30 zeg maar Hispano Suiza motoren en zijn directeur reed toen al Lancia toen al een prachtig sjieke auto. Hij vond het ook gek toen Lancia ging rally rijden je gaat niet met je mooie pak in de modder staan zij hij dan. Eigenlijk is Lancia dus helemaal niet raar dat het weer sjiek is dat waren ze altijd al.

  Mijn Opa heeft de historie van de Automobiel en zeker de Italiaanse mogen meemaken incombinatie met de vliegtuig industrie.

  Ik vond dat hier een melding waard

  Rust in vrede Gerard Copier

  Niels Copier (Squadra)

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2010 om 12:36
  Permalink

  Koester de herinneringen die je hebt van je opa.
  Denk af en toe terug aan hem.
  En dagdroom dan maar wat.
  Dat mag.

  Koen

  Beantwoorden
 • 20 oktober 2010 om 21:08
  Permalink

  Heel mooi geschreven! Koester de herinnering…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.