Home » Ferrari

Stevige bonussen voor Ferrari werknemers

29 september 2019 12:45 3 reacties

Als je bij Ferrari werkt, is dat iets bijzonders. En als het exclusieve wereldberoemde automerk goed draait, dan mag je ook wel in je portemonnee voelen dat het bijzonder is. Daarom zal in de periode 2020-2023 meer worden uitbetaald aan de 3500 werknemers van Maranello. De beloning voor de medewerking aan Ferrari’s succes, bedraagt minimaal 12.000 euro op jaarbasis plus een bonus wanneer de doelstellingen opnieuw worden overtroffen zoals dit jaar. In een dergelijk geval kan het oplopen tot 13.400 euro per werknemer.

Dat de verwachtingen opnieuw overtroffen zullen gaan worden de komende jaren, ligt wel voor de hand. Niet alleen dankzij nieuwe innovatieve producten zoals de hybride SF90 Stradale, maar ook door de komst van de unieke FUV (Ferrari Utility Vehicle) Purosangue. Dit moet een uniek en onovertroffen concept worden, dat recht doet aan het merk. Binnen Ferrari is al met enig enthousiasme over Ferrari’s toekomstige alternatief voor de Lamborghini Urus gesproken. De verwachting is dat in 2022 het publiek dit model voor het eerst mag aanschouwen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • Hilbert schrijft:

  Begrijpelijk

 • romainss schrijft:

  Twee familieleden (een stel) van me werken bij een toeleverancier voor Ferrari, Maserati, Lamborghini en Audi. Zij is na zeven jaar ontslagen (“Job’s Act”!) zonder deugdelijke motivering, anders dan dat er minder werk zou zijn voor de fabriek. Voor haar baan worden wel weer drie andere mensen aangenomen. Voor 1/3 van haar salaris natuurlijk. Ze vertelden me nog veel meer, echt mafiapraktijken. Mensen betalen een bedrag aan de fabriek om een baan te krijgen. Iedereen die Gomorra, de serie, gezien heeft weet nu dat dat dus ook in het noorden van Italie het geval is.

  De fabriek maakt onder andere de motorkap en achterklep voor de 488. Als cadeautje kreeg ik het originele scudetto van de neus en het zilverkleurige Cavallino Rampante van de achterklep. Ze controleerden de aantallen daarvan toch niet, zei hij. Bovendien konden ze de scudetti weer van afgekeurde plaatdelen halen.

  Overigens is Nederland minstens zo corrupt als Italie, maar dat terzijde.

 • Lancia4Ever schrijft:

  Interessant en schrijnend verhaal romainss… ik wilde net iets gaan typen over Nederland…maar toen zag ik je laatste zin. Steeds meer bedrijven (vooral multinationals) doen zich mooier voor dan dat ze zijn om misstanden te camoufleren.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Ferrari

Lees meer over

Volg ons

Advertenties