Alfa Romeo 4C komt in nieuw gedaante naar Frankfurt!

Alfa 4C Frankfurt 2011

De geruchten over een 4C Spider op de IAA van Frankfurt doken afgelopen voorjaar al op en sinds gister lijkt het erop dat dit nog weleens werkelijkheid kan worden. In een teaser op Alfa’s sociale medium Social Net Wall nodigt het Milanese merk Alfisten uit, om dit medium goed in de gaten te houden. De 4C zal zich in Frankfurt van 15-25 september opnieuw aan het publiek presenteren met een nieuwe look. Officieel weten we niet of het om de open variant gaat. Het is ook mogelijk dat we de uiteindelijke productieversie te zien krijgen maar daarvoor is het wellicht nog iets te vroeg, ook al zal de 4C volgend jaar in productie gaan. We zijn razend benieuwd wat het gaat worden!

3 gedachten over “Alfa Romeo 4C komt in nieuw gedaante naar Frankfurt!

 • 5 augustus 2011 om 07:40
  Permalink

  Ik heb gelezen dat het om de produktieversie gaat met subtiele designwijzigingen. Ook het interieur krijgt zijn definitieve vorm.

  Beantwoorden
 • 11 augustus 2011 om 22:42
  Permalink

  ben toch benieuwd wat ze gaan doen met die matte verf. zie zelf liever diepglanzend dieprood. Ook het interieur van de 4c zag er enigszins futuristisch uit.

  Beantwoorden
 • 12 augustus 2011 om 00:41
  Permalink

  Was ook slechts een concept. Denk dat de productievariant een ‘normale’ kleur krijgt. Ook het dashboard zou aangepast worden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.