Alfa Romeo 4C te zien in Brescia bij de Mille Miglia

Alfa 4c

Het mag dan hoogst onzeker zijn wanneer de nieuwe bolide van Alfa Romeo exact op de markt zal verschijnen, tot die tijd stopt de bouwer uit Lingotto hem niet weg in een schuur. Na een verblijf in Turijn in verband met de viering van 150 jaar Italiaanse eenheid, zal de Alfa 4C morgen aan de start verschijnen van de legendarische Mille Miglia te Brescia. Als de Mille nog een echte race was en deze ‘Biscione’ met 1750 motor reeds in de handel zou zijn, zou je de perfecte terugkeer hebben van Alfa’s gloriemomenten van weleer. De tijd waarin Tazio Nuvolari met 6C GranSport met eenzelfde motorinhoud de race won. Helaas is dat niet het geval en blijft de 4 meter lange tweezitter met middenmotor van 235 pk aan de start staan. Of deze er ook nog staat bij de finish op dezelfde locatie, gaan we aanstaande zaterdag persoonlijk voor je checken. Intussen zullen de Alfa Romeo modellen die het wél gaan uitrijden (6C 1500 Super Sport, 6C 1750 Gran Sport en 1900 Super Sprint) geëscorteerd worden door een zestal Giulietta’s. Ook wij verschijnen met een Giulietta in Brescia en wel met een heuse QV.

 

6 gedachten over “Alfa Romeo 4C te zien in Brescia bij de Mille Miglia

 • 11 mei 2011 om 18:25
  Permalink

  Laten we hopen dat íe snel gaat komen. Alfa kan na de huidige spider wel weer een lichte en wendbare roadster gebruiken. De combinatie van de 1750 middenmotor met achterwielaandrijving moet een lotus achtige echte rijdersauto opleveren.

  Laat maar komen !

  Beantwoorden
 • 11 mei 2011 om 20:44
  Permalink

  Phoe 2013 kan dan best een erg druk jaar worden.
  Zijn er al extra transport vrachtwagens geregeld die al die nieuwe Lancia’s, Cryslers, Alfa’s, Fiats en Abarth’s naar de dealers moeten gaan brengen?
  Eigenlijk toch jammer moeten diezelfde dealers die nu hun showroom maar uit pure ellende maar als danszaal verhuurd hebben (want tja toch plek over nu) weer auto’s gaan verkopen zal toch best weer een aanpassing worden voor die mensen. :mrgreen:

  geintje

  Maar 2013 beloofd toch het “gouden” jaar te moeten gaan worden voor de FGA groep. zo’n beetje alles wat nieuw en opgefrist moet worden gaat eind dat jaar allemaal zomaar ineens simsalabim zomaar in de showrooms staan te glimmen en blinken.
  Gaat nog best een zwaar jaar worden voor onze rooie vendelzwaaiers van de FIOM fanclub. Moeten ze zowaar wreed hard aan de slag en dan ook nog met kortere koffiepauzes, amai als dat maar goed gaat 🙂

  Beantwoorden
 • 11 mei 2011 om 20:50
  Permalink

  oh en nog veel plezier daar bij de Mille Miglia.
  Een geweldig evenement die iedereen gewoon eens moet meemaken zo mooi.
  prachtig!

  Beantwoorden
 • 12 mei 2011 om 07:54
  Permalink

  Is er ook bekend dat de 4C naar Villa D’este komt? Dan heb ik ook eens kans om hem in levende lijve te zien…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.