Alfa Romeo Giulietta gespot op Amerikaanse highway!

En wel een hele ’truckload’ op de I-75 in Michigan richting noorden.

Een mooi gezicht in een tijd dat je alleen maar kan verlangen naar meer verkopen en nieuwe modellen van Italiaanse makelij die overal ter wereld verkocht zullen worden. Het is in ieder geval een goede voorbode waar je enthousiast van kunt worden. ‘Born to be wild’ van Steppenwolf galmt door onze gedachten bij het zien van dit leuke zeldzame kiekje. Er wordt aangenomen dat deze lading voor speciale doeleinden naar Detroit werd gereden. Dealers en producenten kunnen zo kennis maken met de techniek en het product als geheel. De Giulietta komt nog lang niet naar de VS maar 14 september is er wel een presentatie van de nieuwe Chrysler 300C op een grote conventie voor Chrysler dealers in Orlando, Florida. Wie weet worden ook enkele van deze knappe Milanese modellen uitgenodigd in de ‘Sunshine State’.

2 gedachten over “Alfa Romeo Giulietta gespot op Amerikaanse highway!

 • 8 september 2010 om 20:18
  Permalink

  Prachtgezicht, en dat op zo’n onverwachte plek: de USA! Laten we hopen dat de mensen die hem daar mogen bekijken/berijden zo enthousiast worden dat de introductieplannen kunnen worden vervroegd, want eind 2012 duurt nog 2 jaar en 4 maanden!

  Beantwoorden
 • 8 september 2010 om 20:34
  Permalink

  Misschien gaat een enkeling ook nog naar een organisatie als de EPA voor een typegoedkeuring op emissie gebied. Of de amerikaanse versie van de euroNCAP.
  De zwarten komen een beetje over als basis instapmodellen. Alleen de donkerblauwe lijkt me een showroommodelletje.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.