Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulietta komt in twee extra uitvoeringen

18 mei 2011 10:54 4 reacties

Alfa Giulietta optielijst

Alfa Romeo is van plan om de goed presterende Giulietta niet aan z’n lot over te laten en wil eind deze maand nog het gamma uitbreiden met twee extra uitvoeringen op de optielijst. Zo komt er zoals op dit lijstje hieronder is te zien een extra rijke meer luxe versie met de term ‘Exclusive’, die boven de Distinctive gepositioneerd zal worden. De Quadrifoglio Verde staat er eigenlijk weer los van en blijft als enige uitvoering met krachtige 1750 turbomotor leverbaar. AutoEdizione zal de 170 pk sterke Exclusive in combinatie met de TCT transmissie binnen afzienbare tijd eens nader gaan bekijken voor jullie. De Exclusive richt zich voornamelijk op de zakelijke diesel-rijder en zal op dat gebied op alle motoren als uitvoering leverbaar zijn.

Onderin zal er een basisversie verschijnen voor wie een Giulietta zonder te veel poespas al voldoende is. Deze zal enkel de naam ‘Giulietta’ dragen en onder de Progression gepositioneerd worden. Deze uitvoering wordt alleen leverbaar op de minst krachtige benzine (120 pk) en diesel (105 pk). We vrezen dat dit een Giulietta betreft met plastic wieldoppen.., maar vooruit. De prijzen op de lijst hieronder zijn voor de Italiaanse markt bestemd.

 

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

4 reacties »

 • Milleke schrijft:

  Graag een lederen bekleding voor de deurpanelen en kuipstoeltjes voor de QV, dat zou de Giulietta helemaal afmaken.

 • Milleke schrijft:

  O ja en een sportstuurtje nu we toch bezig zijn.

 • rboudewijns schrijft:

  Als ze nu eens de 20% 1.4 135 pk multiair brengen……..ipv van de 25% 1.4 120 pk….dan wordt het interessant! (en graag optionele sportstoelen op alle varianten)

  Overigens op de giulietta staan de 159 wieldoppen erg goed.

 • GT20JTS schrijft:

  Zie ik in dat prijslijstje dat je in Italië 7 jaar garantie kunt bijkopen met onbeperkte kilometers?

  Ik ben benieuwd hoeveel euro’s de Koreanen (Kia) incalculeren in de prijs van hun producten? Dat laatste bepaald hoeveel vertrouwen de fabrikant in het eigen product heeft (hoe hoger de calculatieprijs -- hoe lager het vertrouwen).
  Kun je bij het volkswagenconcern ook 7 jaar garantie kopen? En wat kost dat dan?

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Volg ons

Advertenties