Alfa Romeo Giulietta QV 2014 is stukje sportiever

QV 2014

Het is niet enkel aan de spoilers en de tint van de Giulietta Quadrifoglio Verde in Genève te zien dat er voortaan meer sportiviteit inzit, want het zal ook duidelijk merkbaar zijn qua rijdynamiek. Dat geeft Alfa Romeo vanuit Zwitserland op een briefje, aangezien de auto dankzij het nieuwe aluminium 1750 blok uit de 4C, 20 kg minder weegt rond de vooras. Het vermogen neemt met 5 pk toe naar 240. Ook de totaal nieuwe stoelen (foto onder), zullen bijdragen aan het vleugje extra karakter dat de tweede versie van de Giulietta QV aan de bestuurder zal etaleren.

QV 2014b

De MiTo QV is intussen geen echte nieuwkomer (foto’s onder), maar mag wel meeprofiteren van de hernieuwde aandacht voor de Giulietta met groen klaverblaadje. Vanaf eind mei zal er namelijk een reclamecampagne starten waarin beide zij aan zij zullen blijven, zoals nu in Genève ook het geval is. De TV-campagne wordt in opdracht van Armando Testa gemaakt en is een creatie van regisseur Lino Russel (van productiemaatschappij Akita). In het spotje zullen ook weer enkele historische Alfa’s als figurant te zien zijn, zoals in de laatste campagnes al vaker is gebeurd. Ook de 4C en 4C Spider worden als Eye-catcher meegenomen in deze campagne.

QV 2014c

MiTo QV

MiTo QV2

3 gedachten over “Alfa Romeo Giulietta QV 2014 is stukje sportiever

  • 5 maart 2014 om 14:50
    Permalink

    Zijn niet meteen de meest elegante stoelen zoals ze op de foto staan. Zien er nogal lomp uit, zeker als je ze vergelijkt met de lederen zetels in de Giulietta.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.