Amerikaanse markt: Fiat en Chrysler verkopen goed

500 USA

Nu de verkoop van de 500 de afgelopen maand van start is gegaan, kunnen we ook echt spreken van een combinatie Fiat-Chrysler op de Amerikaanse markt. Het verkoopaantal over maart staat voor Fiat op 500 stuks en betreft de reeds uitverkochte ‘Prima Edizione’. Verder scoorde Fiat een hoop positieve reacties omdat de Amerikanen de vormgeving en kwaliteit in combinatie met een gunstige prijs erg kunnen waarderen. In April zullen we zien hoe het verder zal lopen voor de ‘ 2012 Cinquecento’. Hieronder zie je hoe de gemiddelde Amerikaanse klant over deze kleine Italiaan spreekt tijdens een proefrit.

Chrysler deed het erg goed de afgelopen maand met een +31% middels 121.730 verkopen. De beste maand maart sinds 2008 en de beste verkoopmaand sinds mei 2009. Vanaf begin dit jaar noteert Chrysler een groei van meer dan 25%. Vooral de Chrysler 200 doet het verrassend goed met explosieve toename van +191%.

Ook Ferrari doet het erg goed in de VS met een +25,8% in vergelijking met maart 2010. Van januari tot maart verkocht het huis uit Maranello al 412 auto’s in Amerika (+36,4%).

Een gedachte over “Amerikaanse markt: Fiat en Chrysler verkopen goed

 • 3 april 2011 om 17:46
  Permalink

  Welcome America to some Italian dreams!

  hehehehe grappig die Amerikanen vooral als ze de bergen in rijden dat de motor niet heet loopt!

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.