Home » Lifestyle , Overige

AutoEdizione op Viva Italia 2011: ‘Pure verleiding’

5 september 2011 13:08 3 reacties

VivaItalia 2011

Viva Italia! was voor wie ondanks de donkere wolken toch naar Assen kwam een hartverwarmend evenement op een fantastische locatie. Wij van AutoEdizione waren dan ook blij om vele belangstellenden op onze stijlvolle stand af te zien stormen, om daar onze twee hoofdrolspelers uit onze onlangs geproduceerde promofilm eens goed te bekijken. De 8C Competizione en Spider waren voor veel bezoekers een zeer aangename verrassing.

Dat was helemaal het geval voor een van onze lezers, die letterlijk even moest bijkomen toen hij hoorde dat hij in de Spider mee mocht rijden over het circuit. Na afloop zagen we tot onze voldoening een duidelijk geëmotioneerde Alfist, die zojuist de rit van zijn leven achter de rug had. We bedanken opnieuw onze sponsoren en uiteraard alle enthousiastelingen die de Italiaanse auto dankzij onze dagelijkse publicaties alleen maar nog intenser kunnen beleven. AutoEdizione zal op volgende events alleen maar nog meer gaan uitpakken dus blijf ons volgen en bezoeken op internet en daarbuiten.

Fotografie: ©PaulVaarkamp
To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

  • Jacco89 schrijft:

    Bedankt voor de geweldige rit! :mrgreen:

  • Hp schrijft:

    ‘Pure verleiding’ < De auto's zijn ook mooi

  • Gammakappa schrijft:

    Alleen de Alfa 6 ontbreekt op de foto’s, anders was het magistrale trio van'”The Godfather III” compleet geweest… Fraaie Gamma!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lifestyle , Overige

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties