Maserati SUV concept staat op Pirelli-banden

Maserati SUV Pirelli

De Italiaanse bandengigant Pirelli meldt vol trots dat het concept van Maserati’s eerste SUV op hun rubber staat. Frankfurt komt steeds dichterbij (15 september) en dit is nog maar een van de weinige dingen die we weten over de hoge drietand die in Turijn geproduceerd zal worden. De Milanese sloffen komen van de lijn met de naam ‘Scorpion Verde’.

Deze week verwachten we de eerste beelden van het eerste model dat voor een veel grotere doelgroep bestemd zal zijn. Of de SUV ook maar enigszins lijkt op het prototype uit 2003, de Kubang (foto), is totaal niet bekend. Qua technisch DNA zal de Maserati in ieder geval een hoop gemeen hebben met de redelijk extreme Jeep Grand Cherokee SRT8, die eveneens debuteert op de IAA.

Een gedachte over “Maserati SUV concept staat op Pirelli-banden

 • 4 september 2011 om 23:28
  Permalink

  Ben heel benieuwd ik vind de nieuwe JEEP modellen ook heel erg mooi geworden. De Jeep Grand Cherokee is gaaf geworden zeker in SRT uitvoering het belooft wat voor Maserati en Alfa Romeo. Ik begrijp Sergio momenteel wel als het om Alfa Romeo gaat. Hij wil met de juiste producten komen in de juiste tijd economie’s gaat momenteel nog niet heel erg goed dus juiste timing met het juiste produkt is heel belangrijk en dan de grote markt in Amerika goed bedienen met auto’s die daar aanslaan maar ook in Europa.

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.