Beleef Alfa’s DTM verleden tijdens Spettacolo Sportivo

dtm demo

Nederland bewijst dat het weer iets meer een Alfa-land is dan de meeste andere landen buiten Italië, want de SCARB laat tijdens Spettacolo Sportivo editie 2014 in samenwerking met het Museo Storico een machtige 155 V6 Ti DTM op Zandvoort los. Een bijzondere ervaring voor elke Alfist dus, die mogelijk nu ook (zoals wel vaker) zelfs van over de landsgrenzen naar het evenement van Neerlands bekendste Alfa-club zal gaan. Uiteraard is dit heugelijke feit dat zo mooi doet herinneren aan Alfa Romeo’s laatste dominantie in de autosport, voor ons weer aanleiding om te dromen van een langverwachte terugkeer. Op 23 en 24 augustus kun je hiervan genieten.

dtm demo2

De openingstijden van het circuitterrein voor het publiek zijn op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. SCARB-leden hebben gratis toegang op vertoon van een geldige 2014-clubpas, met twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. Niet-leden betalen  € 18,- per dag of € 24,- voor een weekend-passepartout. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang, van 6 tot 12 jaar € 5,- per dag of € 6,- voor een weekend-passepartout. Leden van buitenlandse Alfaclubs krijgen op vertoon van een geldige 2014-clubpas korting op de toegangsprijs.

2 gedachten over “Beleef Alfa’s DTM verleden tijdens Spettacolo Sportivo

 • 6 augustus 2014 om 13:40
  Permalink

  Leuk als ze dan meteen wat Mercedesen er achter laten rijden :)dat deden ze toen ook Alfa’s voorop Benz er achter zo hoort het 😀 😀

  Doe dan meteen de ETCC en WTCC veries ook bij 😀 😀

  Beantwoorden
 • 6 augustus 2014 om 13:41
  Permalink

  O en dan graag ook 1 met het aangepaste logo waar de milanese slang niet een popetje in zijn bek heeft maar een ster 😆

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.