Buitenkansje: Bied mee op een 8C!

Op de site van BVA auctions zien we plots een wel heel bekende en bijzondere verschijning klaar om onder de hamer te gaan.

Gelukkig niet letterlijk, al voelt het wel een beetje zo als je het verhaal erachter kent. Het is namelijk de 8C Competizione van het failliete Kroymans. Een van de meest bijzondere en mooiste auto’s ter wereld staat plots voor een schijntje van een startbedrag van 105.000 euro te wachten op een nieuwe gepassioneerde eigenaar. Dit gebeurt (gelukkig) niet elke dag dus hopelijk grijpt de juiste persoon straks zijn kans. Compleet met exclusieve tassenset, battery charger, Alfa Romeo hoes en onderhoudskit staat nummer 62 van de 500 als een simpel occasionnetje nu te wachten op bieders die vanaf vrijdag 8 oktober kunnen inzetten. Het toeval wil dat wij van AutoEdizione ooit even in dit exemplaar hebben mogen proefrijden. De 8C Competizione is in alle opzichten een fantastische beleving en verdient daarom enkel een eigenaar die dat enorm weet te waarderen.

Je kunt dit beschouwen als een buitenkans, want de koper doet een zeer goede investering.

[nggallery id=445]

3 gedachten over “Buitenkansje: Bied mee op een 8C!

 • 16 september 2010 om 12:43
  Permalink

  Wat zijn jullie toch weer bofkonten. Even proefrijden in een 8C.

  Beantwoorden
 • 16 september 2010 om 13:49
  Permalink

  Laat nou de trekkeing van de Staatsloterij op 10 oktober zijn… 2 dagen te laat, jammer.

  Beantwoorden
 • 19 september 2010 om 15:41
  Permalink

  Buiten kansje? Als er niet veel bieders zijn wellicht anders kunnen twee bieders toch zomaar boven de list prijs uitkomen als ze hem echt willen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.