Dames let op! Volgend jaar is het zacht-roze metallic

Lancia Ypsilon Elle

De ELLE editie zal vanaf volgend voorjaar de trend bepalen op vrouwelijk automobiel gebied. Ladies dit is de ultieme auto om in te gaan shoppen! Zo’n kleur heb je nog nooit gezien!

De Ypsilon is als een kat met negen levens. Vrouwelijke charme met een trendy karakter, maar ook een klassieke touch in vele luxe varianten zijn de kracht van deze ongeëvenaarde stadslimousine. Alleen voor dames en mensen die vallen op hetzelfde geslacht? Abosluut niet. De kracht van de Ypsilon zit ‘m in het ultieme oog voor detail. De compacte benadering van comfort in combinatie met schone motoren zorgen ervoor dat Lancia al jaren geleden wist wat men in de toekomst zou willen. De Ypsilon is haar tijd altijd al vooruit geweest en kent nauwelijks concurrentie.

Het meest vrouwelijke auto statement maakt de Ypsilon op de aanstaande IAA van Frankfurt eind volgende week. De ‘ELLE’ (naar het gelijknamige modeblad) zal in een oogverblindende soort zacht roze-metallic lakkleur plus een uniek purper kleurig interieur (dé modekleur van volgend voorjaar) deze auto een compleet nieuw uiterlijk meegeven volgens de laatste trend. Het roze is zeer licht van kleur en neigt meer naar wit dan naar wat anders. In combinatie met een zeer fijne metallic korrel zorgt dit voor een uitermate exclusieve look. Zelfs de prachtige spaakvelgen hebben deze kleur. Op de middenstijl is het Elle logo en heel subtiel een unieke print zichtbaar, dat doet denken aan de cover van de meest recente ELLE bladen. Het interieur zal nieuwe details hebben dat ook bepalend zal zijn voor de hele Ypsilonlijn van 2010. Kortom Lancia weet als geen ander hoe trendy verfijning en hoogstaand autodesign samen kunnen gaan.

Netals de wereld van de cinema is Lancia ook in een adem met de modewereld te noemen. Carla Bruni en Stefano Gabbana van D&G zijn personen die al eerder naast deze chique Lancia stonden. Modieuze varianten die een tijdje terug al aan het publiek verschenen waren onderandere de Ypsilon Moda Milano , de Ypsilon Versus.

Naast de Ypsilon zullen de imposante Delta en elegante Musa mini MPV te bewonderen zijn met Start-Stop systeem.

[nggallery id=36]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.