Home » Fiat

Eerste persfoto’s interieur Fiat 500L

17 april 2012 10:49 4 reacties

interieur 500L

Terwijl in Servië de in productie name werd gevierd, zijn gister bij Centro Stile Fiat in Turijn de eerste officiële interieurfoto’s van de nieuwe 500L vrijgegeven. Dat Fiat daar nu pas mee komt heeft een reden; Het interieur dat in Genève voor publiek te zien was, bleek namelijk niet het definitieve. Het schijnt vooral qua materiaalgebruik, in bepaalde details nog aangepast te zijn. De stijl is nog altijd dezelfde, en vormt een mix tussen wat we kennen van de Panda en heeft in een bepaald opzicht zelfs wat weg van de nieuwe Dodge Dart (zelfde Italiaanse ontwerpers?), lettende op de overgang van het kunststof tussen instrumentarium en boordcomputer en de wijze waarop de roostertjes van de kachel zijn vormgegeven. Het grote glazen skydome dak, de grootste in het segment, is uiteraard een optie. Je kunt qua interieur als klant kiezen uit Pop, Easy en Lounge, wat natuurlijk aansluit op de uitvoering van je 500L.

interieur 500L schets

De Pop en de Easy zijn beide in twee tinten te krijgen zoals we al eerder eens beschreven hebben, namelijk grijs en zandkleurig. Bij de Easy vind je de typische bekleding terug met figuurtjes in reliëf, zoals de Panda dat ook heeft. De Lounge is de meest luxe en vooral stijlvolle variant en maakt gebruik van suède-achtig materiaal. Vanaf de Easy krijg je zelfs je stuurwiel in twee tonen. De Bicolore aanpak, zien we dus steeds meer terug binnen Fiat. Iets wat ooit enkel een privilege was voor Lancia Ypsilon’s.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

4 reacties »

 • mickey schrijft:

  interieur is prachtig,exterieur moet nog steeds een sport sausje overheen. 😉

 • henk schrijft:

  In 1 woord: schitterend!

 • Di Segno schrijft:

  @mickey,

  ja witte carrosserie, verlaagd, zwarte 17″ velgen met een schorpioen erop, en een klein spoilertje achter op het dak, twee ronde uitlaten ingebed in een matzwarte difuser, met sideskirts”on the side…”!
  schakelflippers aan het stuur, sportstoelen, driepunts-gordel, getinte ramen en een belachelijk tot 200 pk nagejubelde twin-air, met een turbo “on the side..”!

  lichtelijk fout, maar wel lekker!

 • mickey schrijft:

  ja,ja,als er dan zoon zwarte new beetle turbo voor je zit.
  dat je dan gewoon nog rustig kan zwaaien naar mekaar.. 😆

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties