FCA en Ferrari doneren 10 miljoen voor bestrijding Corona

Voor het eerst was er vandaag een soort stabiele toename te zien qua nieuwe besmettingen, maar Italië zit vooralsnog midden in de crisis van deze epidemie. Daarom steunen Exor’s bedrijven Ferrari en FCA (plus CNH Industrial) de in al haar voegen krakende Italiaanse gezondheidszorg met 10 miljoen euro, onder andere voor de aanschaf van extra beademingsapparatuur uit onder andere China en India. Het gaat om 150 eenheden.

FCA’s leasemaatschappij, onderdeel van FCA Bank, stelt tevens voertuigen beschikbaar voor hulpdiensten en mensen die daaromheen werken. Ook zal FCA op het gebied van communicatie diensten beschikbaar stellen om de hulpdiensten en overheden te ondersteunen. FCA is een van de grote bedrijven in Italië die op deze wijze bijdragen aan de bestrijding van de epidemie.

3 gedachten over “FCA en Ferrari doneren 10 miljoen voor bestrijding Corona

 • 18 maart 2020 om 20:54
  Permalink

  Prachtige en belangrijke actie van de Agnelli’s en FCA en Ferrari. Italiaanse zorg kraakt uit z’n voegen. Alle steun is hard nodig. Ook vanuit Armani, Versace en andere grote Italianen doneren. Eenheid is belangrijk nu!

  Beantwoorden
 • 18 maart 2020 om 22:48
  Permalink

  Mooi gebaar van Fiat, hoop dat andere grote bedrijven volgen.

  Beantwoorden
 • 21 maart 2020 om 01:32
  Permalink

  Mooi gebaar. Maar zie de angst in zijn ogen. Hoop dat Italië dit te boven komt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.