Fiat America: ‘Look at us we’re beautiyful!’

We roepen het eigenlijk dagelijks dat mensen die bewust leven een Italiaanse auto rijden. In America is dat nu de overkoepelende gedachte en het schijnt nu al aan te slaan want over de 500 worden deze dagen bijna alleen maar positieve en zelfs lovende dingen gezegd. Het eventueel in twijfel trekken van de introductie van dergelijke compacte Fiat is dan ook vooral de mening van sommige Europeanen. Fiat’s slogan in de VS is “Life is best when driven”.

De titel van Moby’s liedje sluit dan ook perfect aan bij de boodschap:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=u9sAloSVdGw

httpvh://www.youtube.com/watch?v=g-T2jFOpgCc

5 gedachten over “Fiat America: ‘Look at us we’re beautiyful!’

 • 22 november 2010 om 10:53
  Permalink

  Leuk filmpje, maar het had ook over Coca Cola, Kellog’s cornflakes of een willekeurig Apple-product kunnen gaan (maar misschien is dat juist de bedoeling).

  Beantwoorden
 • 22 november 2010 om 11:29
  Permalink

  wel vreemd dat er in het filmpje de tekst ‘2012 Fiat 500’ staat…. men kan zeker niet wachten op het feit dat we een jaar verder zullen zijn. 😛

  Beantwoorden
 • 22 november 2010 om 20:53
  Permalink

  “Bumper tot bumper garantie”. Is dat van voorbumper tot achterbumper? Of van je eigen achterbumper tot de voorbumper van achteropkomend verkeer? 🙂

  Hopelijk kan Fiat ook ooit dezelfde garantie bieden als Kia.

  Dat van MY 2012 blijft inderdaad wel apart. Zal wel iets psygisch zijn net als produkten die voor 9,99 ipv 10,00 euro verkocht worden.

  Beantwoorden
 • 23 november 2010 om 00:35
  Permalink

  @ 6C Jordy: Volgens mij bood Fiat op het laatst al 5 jaar garantie op de Croma. Maar misschien konden ze dat veilig doen omdat ze toch wel wisten dat niemand die auto nog kocht;-) Bij de aantallen waar ze voor de 500 op hopen kan zo’n lange garantie een aardige financiële tegenvaller worden als er iets mis gaat.

  Beantwoorden
 • 23 november 2010 om 17:09
  Permalink

  @Duetto,

  Zou mooi zijn als Fiat die stijgende lijn gaat doortrekken. Kia geeft momenteel 7 jaar garantie geloof ik?

  Maar ja, die kunnen dat makkelijk doen als er veel van die oudjes in rond rijden. 😀 Al doet die Ceed het best goed bij de “minder-bejaarde”.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.