Home » Fiat

Fiat toont veelzijdigheid van 500L interieur

24 juli 2012 14:57 Geen reacties

De Fiat 500L is niet zomaar een modegril met robuuste uitstraling, zoals sommige van z’n concurrenten, maar wat behalve het design vooral ook indruk op ons maakte tijdens het eerste contact, waren de veelzijdige praktische kanten van het interieur. Overigens blonk het interieur ook uit dankzij een goede afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Fiat wil dit nog eens beklemtonen met deze bewegende beelden en dat is niet onterecht. De achterbank is op meerdere manieren wegklapbaar dankzij het zogenaamde ‘Fold&Thumble’ systeem en de kofferbak is in verschillende standen in te delen met dank aan een beweegbare bodem. Ook qua opbergvakken is de 500L een groot talent, net als z’n kleinere broertje Panda. Standaard heeft de kofferbak van de 500L al een inhoud van 400 liter, maar met het wegklappen van de achterbank gaat er een nog veel grotere wereld voor je open. Best bijzonder voor een B-segment auto. De 500L is wat ons betreft ideale gezinswagen voor wie wil winkelen in het compacte segment.

De nieuwe Fiat 500L is vanaf dit najaar in ons land verkrijgbaar. Bekijk voor meer informatie deze mooie online brochure. Hij start in Italië bij 15.550 euro.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties