Home » Cor Baltus nieuwe Algemeen Directeur Fiat Group Automobiles Netherlands

Cor Baltus nieuwe Algemeen Directeur Fiat Group Automobiles Netherlands

Home Forums Industrie Industrie Cor Baltus nieuwe Algemeen Directeur Fiat Group Automobiles Netherlands

Tags: ,

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #21608
  Il Quadrifoglio
  Sleutelbeheerder

  Persbericht:

  Met ingang van 1 december zal de 47-jarige Cor Baltus aantreden als Algemeen Directeur van ‘Fiat Group Automobiles Netherlands B.V.’. De Noord-Hollander zal leiding geven over de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth en Jeep. Cor Baltus volgt met deze aanstelling Giorgio Gorelli op. Gorelli is, zoals bekend, voortaan als regionaal directeur vanuit het hoofdkantoor in Turijn verantwoordelijk voor de Nederlandse, Belgische, Poolse, Russische en Servische markt.

  Cor Baltus, zoon van een autodealer, is geen onbekende binnen de autobranche en kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst. Meest recent zijn de behaalde resultaten bij de importeur van Kia die, onder zijn leiding als algemeen directeur, een gezonde doorstart maakte. Baltus deed verder ervaring op met Italiaanse motorfiets- en scootermerken als directeur van een importbedrijf in de Benelux. Bovendien vertegenwoordigde hij diverse Amerikaanse automerken.

  “Deze stap betekent een mooie kans en een geweldige uitdaging, zeker gezien de positieve ontwikkelingen binnen de Fiat Group,” aldus Cor Baltus.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.