GrandVoyager met nieuw logo debuteert in Genève

Was de Phedra ooit een echte Lancia? Voor ons gevoel niet, maar bij het zien van de minimalistische aanpak voor de Thema en de Grand Voyager, raakten we ervan doordrongen dat er zelfs op het gebied van badge-engineering ook nog de nodige gradaties zijn aan te brengen. Je kunt zoals in het bovenstaande geval bijvoorbeeld zelfs de keuze maken om de naam niet te wijzigen. De Phedra had daarentegen dankzij een majestueuze grille bijvoorbeeld zelfs een eigen gezicht, waardoor de illusie kon bestaan dat het model echt uit Turijn afkomstig was. Misschien moeten we voor de grap binnenkort maar eens een vergelijkingstest gaan doen tussen het voorgaande PSA-model en deze uit Detroit.

3 gedachten over “GrandVoyager met nieuw logo debuteert in Genève

 • 14 februari 2011 om 15:16
  Permalink

  De Chrysler Vogager had nog iets aantrekkelijks voor mensen die van Amerikaanse auto’s houden, net als de 300C. Maar dit is vlees noch vis, kant noch wal, Lancia noch Chrysler..

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 16:54
  Permalink

  Ik vind het prachtig, dit is de eerste stap! Lancia terug in het straatbeeld brengen!! 😀

  Beantwoorden
 • 14 februari 2011 om 20:10
  Permalink

  Dit is zelfs al niet meer lelijk. Lelijk kun je iets noemen dat disharmonieus is ontworpen. Dit is niet ontworpen. Het is gewoon een schoendoos met een Lancia sticker vooraan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.