Het ene wit is het andere niet

GT MC

Hij bestaat al een tijdje, de straatversie look-a-like van de machtige GranTurismo MC, maar hij is wel zeer exclusief en komt nu pas naar buiten.

Zo is er nu een presentatie gehouden in Abu Dabi voor het Yas Marina circuit met zijn kenmerkende architectuur (*zie foto). Het gaat hierbij om precies te zijn om de GranTurismo S SportLine editie in de kleur ‘Matt White Ice’. Voor een verkoelende rit in een grote zanbak met lange snelwegen (je krijgt spontaan zin in softijs). Voor wie nog niet uitgekeken was op witte auto’s, is dit wel een heel bijzondere. Helaas moet je er voor naar het midden oosten om ‘m te zien, aangezien er slechts twaalf met deze kleur allemaal in die regio geleverd zullen worden. Een selecte groep klanten ontving een uitnodiging voor de presentatie. Deze drietand heeft in detail optisch veel gemeen met de circuitversie. In Dubai is het momenteel op een houtje bijten dus we vragen ons af of daar ook enkele modellen geleverd zullen worden.

Mocht je geobsedeerd zijn door ‘mat wit’, er is nog een kans. In ItaliĆ« zullen binnenkort een twaalftal ‘Matt Bianco Fuji’ exemplaren gepresenteerd gaan worden, wederom aan een select publiek. Dat is een stuk dichterbij, al zal het spotten van die auto ook geen makkie worden. Deze variant heeft volgens Maserati prachtige parelmoer nuances.. Het verschil zit ‘m in het detail zullen we maar zeggen.

Prachtige Maser zoals altijd, maar doe ons deze S maar in ‘Matt Black Brutal’ gericht aan de redactie van AutoEdizione!   

[nggallery id=114]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.