Honderd procent Alfa Romeo!

Dit jaar kun je met je tentje of van hotel naar hotel door heel Italië een echte Alfa Romeo vakantie boeken.

Misschien was je afgelopen weekend als ter plaatse voor de Mille Miglia en staat voor volgende maand een groot Centenario feest in Milaan in je agenda. Maar er is meer… In de prachtige expohal van Novegro te Milaan (vlakbij vliegveld Linate) zal namelijk van zaterdag 19 juni tot zondag 27 juni een uitgebreide en uiterst bijzondere expositie te zien zijn van 100 Alfa Romeo modellen van toen tot nu. De expo komt onder andere tot stand dankzij de Milanese automobiel club CMAE en de nationale oldtimerclub ASI en regio Lombardije. Het evenement draagt de titel ‘100×100’, ‘cento Alfa per cent’ anni’ (100%, 100 Alfa’s voor 100 jaar).

De 100 getoonde modellen komen uit heel de wereld en vormen het privé eigendom van Alfisti uit binnen- en buitenland. Een unieke collectie dus die je niet snel elders terug zult zien. Van exclusieve wedstrijdauto’s tot productiemodellen voor op de weg. Maar ook politie- en vrachtwagens maken deel uit van deze unieke Alfa Romeo ambiance. Zelfs vliegtuigmotoren en speedboten met Milanees ‘Biscione’ logo zul je daar aantreffen. Kortom een super geconcentreerde Alfa Romeo cultuurdag om nooit te vergeten, als onderdeel van het Alfa Romeo eeuwfeest, maak je bij uitstek hier mee.

Vele Alfa Romeo clubs uit heel Europa zullen aanwezig zijn bij ‘100×100’. Kaartjes kun je normaal gesproken reserveren bij de website van het Parco Esposizioni Novegro. Helaas is deze site momenteel uit de lucht. Waarschijnlijk een beetje overbelast vanwege de grote virtuele toeloop van Alfisti uit alle landen. Maar misschien heb je bij het loket meer geluk.

Een gedachte over “Honderd procent Alfa Romeo!

  • 16 mei 2010 om 06:45
    Permalink

    Ik zou die poster wel willen hebben om in te lijsten, prachtig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.