Huisregels

Wij stellen de kwaliteit van de reacties zeer op prijs. Om misverstanden te voorkomen verzoeken we de reageerders vriendelijk doch dringend om de volgende fatsoensnormen en regels (hierna “huisregels”) in acht te nemen:

Terzake
Houd reacties on-topic. Discussies over auto’s kunnen voor verhitte reacties zorgen, maar dat betekent niet dat men generaliserend, kwetsend, op-de-man, grof of stupide hoeft te reageren.

Schrijfvaardigheid
We verwachten van onze bezoekers enige kennis van de Nederlandse taal zodat e.e.a. leesbaar blijft. Caps-Lock wordt niet gewaardeerd. Interpunctie weer wel. Taalfouten zijn menselijk, maar een beetje je best doen op een reactie kan geen kwaad. Het is aan te raden om je reactie nog even na te lezen alvorens op “Plaats reactie” te klikken.

Overbodig
Exclamaties van het niveau: “w00t”, “KIKKUH!!!”, “lelijk”, “Mooi”, “Gaaf!!!” en “Gatver!!!” worden ongezien verwijderd. Een oeverloze herhaling van dezelfde soort reactie is ook overbodig.

Argumentatie
Mocht je toch een niet te onderdrukken “Wat een lelijk hok!” reactie willen plaatsen onder een serieus artikel, probeer dat dan te onderbouwen met valide en heldere argumenten. Dat mag allemaal best subjectief zijn zolang het maar enigszins hout snijdt en aan de huisregels voldoet.

Spammers
Linkjes en/of plaatjes worden, zolang ze terzake zijn, zeer gewaardeerd. Linkjes en/of plaatjes ter promotie van een niet ter zaken doende site worden verwijderd met kans op een IP-ban.

Subjectiviteit, eigen meningen, zelfs zeloten zijn desalniettemin van harte welkom. We hebben het hier immers over een emotioneel onderwerp op deze website. Zolang aan bovenstaande regels is voldaan.

De redactie van Auto Edizione neemt zich het recht voor om bovenstaande huisregels naar eigen interpretatie en goeddunken toe te passen. Bovendien worden ze naar believen aangepast.