Kom 27 mei naar Piazza Quadrifoglio Verde tijdens Viva Italia!

Nog even en dan is het zover; het Viva Italia evenement op en rond het TT circuit in Assen op pinksterzondag 27 mei. Men zegt dat het mooi wordt, dus wie weet zal het extra genieten zijn wanneer talloze mooie Italiaanse auto’s zich op dit zeer toegankelijke circuitpark zullen gaan verzamelen.

AutoEdizione is er ook weer bij en zoals gezegd richten we ons dit jaar tot een bijzondere groep Alfisten. Iedereen die een Alfa Romeo heeft met het unieke Alfa sportlogo met QuadrifoglioVerde (groen klaverblaadje) symbool, is van harte welkom op Piazza Quadrifoglio Verde. De enige voorwaarde, is dat dit legendarische symbool al op de carrosserie van je auto zit, sinds het de fabriek in Italië verliet. Verder is je auto tevens je toegangsbewijs, zodra je via mail ons hebt laten weten hoe je heet en welk type Alfa Romeo QV je hebt. Vanaf dat moment kun je dus gratis het terrein op!

Uiteraard nodigen lezers van AutoEdizione sowieso uit om te komen kijken naar deze unieke ontmoeting. Onze Piazza QV is uiteraard te vinden, waar alle andere Alfa Romeo’s zullen staan (volgens onze laatste informatie is dat ook dit jaar bovenaan de tunnel linksaf). Momenteel zijn er ongeveer een dozijn aanmeldingen waarvan een groot deel uit moderne Giulietta’s bestaat. Meer klassiekers zijn dus meer dan welkom, maar meer Giulietta’s ook, aangezien een dergelijke verzameling behoorlijk bijzonder is! En we wachten natuurlijk ook nog op de eerste MiTo QV!

Let op; de eerste 20 aanmeldingen ontvangen deze mooie QV speld uit de officiële merchandising-lijn van Alfa Romeo. Een waardig cadeau voor mensen met een eervol logo op hun auto.

[nggallery id=819]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.