Home » Lancia

Komt Lancia terug met de Fulvia?

8 januari 2015 10:51 4 reacties

new lancia

De makers van ICS Photography, die wel erg dicht bij het vuur van FCA’s ontwikkelingscentrum lijken te werken dagelijks, kondigen met deze nog niets onthullende teaser een opzienbarende scoop aan. Men spreekt over “iets nieuws dat de hoop van veel liefhebbers weer flink zal doen aanwakkeren”. Over welk merk en type auto het gaat wordt nog niets gezegd, maar bij deze uitspraak denken we maar aan één merk en dat is ons geliefde maar momenteel zo uitgedoofde Lancia.

Aangezien hoop met een nieuwe versie van de Ypsilon nog niet echt omhoog zal borrelen, moet het dan echt om een ander model gaan. Compact en redelijk laag is ie sowieso afgaande op wat we zien. Noem ons naïef, maar waarom zal een nieuw Mazda MX5 platform niet ook een gesloten Fulvia kunnen opleveren als de al even niche Fiat 124 Spider er ook aan zit te komen? FCA zou beide inspirerende merkdragers uit Japan kunnen laten overkomen naar onze mening zonder er financieel direct op leeg te lopen. Het resultaat is een imago-boost voor beide merken in en buiten Italië. We zullen spoedig weten of we lijden aan hallucinatie.

fulvia

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

4 reacties »

 • Fruttero schrijft:

  Ja, dat zou wat zijn. Ik geloof er echter niet zo in.

 • Lusso schrijft:

  Ik hoop het absoluut, maar het strookt niet met de aankondiging dat Lancia enkel in Italië zal verkocht worden. De Fulvia enkel voor Italië is commercieel niet haalbaar.

 • ML_A schrijft:

  Ligt het nu aan mij, maar ik zie alleen maar een geblurde vlek?! Dit kan alles zijn … FCA zou de mensheid nu wel eens mogen verrassen met iets concreets! Giulia, Delta 4 of wat dan ook …

 • dmantione schrijft:

  Ander merkje erop voor de rest van Europa?

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties