Kracht en elegantie van de Lancia Delta Hardblack

De Delta Hardblack is het eerste fabrieksmodel met een speciale matzwarte lak als seriekleur en lay-out.

En dat is precies zoals we Lancia kennen. Altijd een stapje vooruit denken zonder het meer dan 100 jaar oude DNA ook maar een moment uit het oog te verliezen. De Delta Hardblack oogt met de subtiele twee tonen lak elegant en sportief tegelijk. De mooie lijnvoering van de Delta blijft assertief en tegelijkertijd beeldschoon. Precies zoal we de 1.8 DiJet met sequentiële handbak optie al kennen, maar dan nu ook in de vorm van dit optische extraatje. De lichtmetalen 18″ inch ‘Sport’ velgen wordt op de Hardblack standaard geleverd zoals je ze reeds kent, maar zijn als optie ook te bestellen in Hardblack lay-out. Deze variant toont ons een uiterst mooi uitgevoerde invulling zoals alleen Lancia dat lijkt te kunnen bedenken.

Binnenkort toont AutoEdizione je hier opnieuw waarom de Delta 1.8 DiJet een heerlijke auto is. Dit doen we in een tweeluik waarin we ook aandacht besteden aan een andere bijzonder variant; De Delta Executive. Een waar topmodel met eveneens unieke eigenschappen. Uiteraard staan we in de toekomst ook stil -en geven we gas- met deze brute panter van Lancia.

Kijk naar deze Italiaanse video waarin Emilio Usai (Lancia commercie) en Andrea Pallard (‘Delta world wide product manager’) het een en ander uitleggen. Maar geniet vooral van de dit keer rijdende Delta Hardblack.

Een gedachte over “Kracht en elegantie van de Lancia Delta Hardblack

  • 1 juni 2010 om 20:52
    Permalink

    Wat een prachtige auto. Dat kan alleen van Lancia komen. Rij zelf een bruine Executive en ook deze auto is een waar genoegen om in rond te rijden. Rij ongeveer 60.000 km per jaar en met deze auto is elke km een feest: fijne, romige turbo diesel motor, prachtig interieur en heerlijke stoelen, ruim, goede ventilatie, schuifdak, fijn onderstel, goede routeplanner, etc.. Zelfs in de file is het goed vertoeven in deze auto. Mijn collega heeft een licht blauwe Delta Platino. Ook een plaatje. Zij is verkoopster en krijgt bovenal positieve reacties. Absolute aanraders dus!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.