Lancia nu ook in Monaco!

102-420x280

Lancia breidt haar invloedssfeer over water uit. Na Venetië, waar we vol bewondering de ’Lancia di Lancia’ powerboat konden bekijken, is dat een kleine stap. Maar ook op de klassieke wijze, met de zeilen gehesen, heeft Lancia deze zomer al eerder met succes haar naam verbonden aan de wereld van het varen. Tijdens een tocht door de Tyrreense zee met de “Signora del Vento”, vormde Lancia een unieke eenheid met mileuvriendelijke sportiviteit en EcoCHIQUE mode. Deze laatste is dan ook in Monaco aanwezig om Lancia extra aanwezig te laten zijn. Eigenlijk zijn er niet veel woorden voor nodig om te begrijpen dat de meer dan 100 jaar oude typische Lancia-stijl, in één adem te noemen is met Yachting en navigeren in algemene zin. Netals cinema en mode, terrein voor de fijnproever.

Na het participeren bij diverse belangrijke rode lopers en catwalks, is Lancia nu ook de grote naam die te zien zal zijn boven de loopplanken van prachtige oude zeilboten. Tijdens de jaarlijkse prestigieuze Monaco Classic Week, in het gelijknamige schatrijke ministaatje, zal Lancia dit jaar voor het eerst hoofdsponsor zijn. Het evenement vindt deze week plaats tot en met zondag. Talloze oude yachten zullen de zeilhavens vullen van MonteCarlo. De ‘Yacht Club de Monaco’ was vorig jaar al gastheer voor Lancia, toen daar de nieuwe Delta haar onomstreden stijlvolle voorkomen aan het yachtingpubliek mocht tonen. Dit jaar is deze band sterker dan ooit. Netals in de glorieuze jaren ‘50 en ‘60 toont Lancia dat het al decennia lang een sterke band heeft met de mediterraanse wijze van het genieten van een stijlvol leven aan het water.

Het hoofdkwartier “Signora del Vento”, is een tallship met een zeiloppervlak van meer dan 3000 vierkante meter. 200 gasten kunnen er aan boord en het heeft een restaurant met een oppervlak van 200 vierkante meter. Een groot solarium en 27 luxe cabines vormen een sfeervolle omgeving voor de gasten van Lancia tijdens deze exclusieve zeilweek.

Vers uit Frankfurt spreekt CEO Olivier François zich uit over dit heugelijke feit;

“Voor Lancia is dit een unieke kans om haar merkwaarden tijdens dit bijzondere evenement naar voren te brengen. We vinden het een grote eer, dat we dit mogen doen in samenwerking met de Yachting Club de Monaco, waar we al meer dan een jaar een nauwe band mee hebben. Exclusiviteit en een verfijnde smaak staan centraal in de Monaco Classic Week. Iets waarin Lancia dankzij haar traditie voor het hebben van oog voor kwaliteit en luxe zich meer dan thuis voelt. Dit is de beste voorlopig laatste aanleg plaats van de “Signora del Vento” die we kunnen bedenken. Een prachtig slotstuk van een lange zomer als symbool voor Lancia als ‘Ecochic’ merk.”

Lancia is een prominent onderdeel van een week vol oude zeil en speedboten, cocktails, goed eten en koninklijke aandacht van Prins Albert II, die dit jaar viert dat hij 25 jaar deze staat mag leiden.

[nggallery id=30]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.