Home » Alfa Romeo

Marchionne: Alfa Romeo al in 2012 naar de VS!

11 april 2011 19:53 16 reacties

Marchionne Alfa Romeo

Naar aanleiding van de geruchten van Automotive News dat de Giulia en de herintroductie in de VS, met minimaal een half jaar uitgesteld zou zijn, vertelde Marchionne vandaag in een interview op Balocco dat deze geruchten onjuist zijn. De herintroductie en het daarbij behorende sleutelmodel staat namelijk nog steeds op de planning voor 2012. De Giulia is zoals vaker aangehaald een uiterst belangrijk model om het gestelde doel van 500.000 auto’s per jaar te kunnen halen.

In hetzelfde interview vertelde Marchionne dat het extra aandeel van 5% in Chrysler binnen enkele dagen afgerond zou moeten zijn. Opvallend was de mededeling dat de uitbreiding naar een aandeel van 51% al in juni technisch en financieel haalbaar zou moeten zijn. Wel voegde Marchionne hieraan toe eerst de ontwikkeling van de markt en de eisen van de vakbonden af te willen afwachten, om eind dit jaar of begin 2012 definitief een meerderheidsbelang in het bedrijf te willen nemen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

16 reacties »

 • alfaspeed schrijft:

  Dus een hoop comtie om niets.

 • Lusso schrijft:

  Ik vond het al raar. Als ze de 500.000 stuks willen halen, kan er niet getreuzeld worden.

 • alfaspeed schrijft:

  @alfaspeed: Commotie om niet.

 • Squadra schrijft:

  Bullshit verhalen weer op internet.

  Wel leuk dat al onze fijne Italiaanse mede site’s zoals Autoblog en autointernationaal altijd gelijk erop duiken en dat mooi naar het negatieve trekken.

  Ik dacht al broodje aap verhaal.

  Ciao

  Squadra

 • hape schrijft:

  Ja blijkbaar is het er een aantal mensen zeer aan gelegen telkens weer negatieve berichten aangaande het FIAT concern over het internet te strooien.
  En dat kan een hoop schade toerichten. Gelukkig snel weer de wereld uitgeholpen en kan iedereen weer rustig slapen.

 • Nuvola schrijft:

  Gelukkig !

 • Il piu migliore schrijft:

  Die berichtgeving van Automotive News is gewoon laster, ik vraag mij af of FGA hier wat aan doet. Of SM denkt door hierop officieel te reageren weer aandacht te krijgen voor AR. Het gaat er niet om wat men over je zegt maar dat men wat over je zegt, zullen we maar zeggen.

 • Il Quadrifoglio schrijft:

  —update—

  Het ontwerp van de Giulia blijkt toch afgekeurd te zijn. Het huidige ontwerpvoorstel zou mogelijk niet genoeg naar Amerikaanse smaak te zijn. Marchionne hoopt zo snel mogelijk een nieuw voorstel te hebben, om de introductie van de Giulia voor 2012 veilig te stellen. De C- segment SUV wordt wel in 2012 op de Amerikaanse en Europese markt geintroduceerd.

 • Milleke schrijft:

  Wat is Amerikaanse smaak? niet genoeg bekerhouders in of wat, mijn nekharen beginnen al overeind te staan. Wij willen een op en top Italiaans sportief elegant gelijnde 4 deurs coupé geen massief blok Amerikaans graniet.

 • Bart Jan schrijft:

  Pfff, nou dat gaat weer lekker zeg! Krijgt Marchionne toch ook een beetje Piech-achtige grootheidswaanzin en moet alles ineens op zijn Amerikaans…?

 • OttoCi schrijft:

  Kennelijk is de Maserati Granturismo wel conform de Amerikaanse smaak. Als dat betekent dat de Giulia net zo mooi en elegant wordt zit het wel goed..

 • Frans schrijft:

  PPPFffffff gelukkig maar !!!! Ben blij dat ik sommige berichten niet zo snel geloof.
  Groetjes

 • Dutchbird schrijft:

  Begin 2012, midden 2012 of eind 2012?

 • Raaf schrijft:

  Onder VAG 2011, onder fga 20nooit… Wat baal ik van dit nieuws… Als het maar Amerikaans is.. Bah! Dikke bumpers en slappe vering. Einde alfa. Er zijn geen Italiaanse grote auto’s meer, behalve te dure. Wat moet ik nou? Frans is geen optie. Engels bestaat nauwelijks. Rest Duits. Nou ja, in ieder geval significant vaker updates en nieuwe modellen. Wat een enorm gehalte aan hobbyisten en sukkels in Turijn.

 • Il piu migliore schrijft:

  @Raaf

  Zet je vooroordelen eens opzij en ga de nieuwe Thema eens bekijken als ie er is…

 • raaf schrijft:

  @Il piu migliore:
  absoluut een prachtige auto -- als je er van houdt. Indrukwekkend is die zeker. Maar het is echt geen elegante Lancia, ondanks de badge…
  Het is echt een volbloed Amerikaan en als dat de richting is waar Alfa zich op moet gaan orienteren, dan pas ik daar voor …

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, , , ,

Volg ons

Advertenties