Home » Maserati

Maserati beleeft prima eerste half jaar (+13%)

9 juli 2015 9:14 3 reacties

maser sales

Maserati blijft het goed doen en trekt vooral ook in eigen land aan dankzij een model als de Ghibli. Vanaf januari gezien werden er 13% auto’s meer verkocht dan gedurende de eveneens vruchtbare eerste zes maanden van 2014. In Italië verkocht Maserati 778 auto’s meer dan vorig jaar. In juni alleen al werden zoals gezegd 137 auto’s verkocht (+22%). Daarvan droegen 122 stuks de typeaanduiding Ghibli, wat het totaal vanaf januari gezien op 653 stuks brengt. Op de belangrijkste Europese markten werd in juni geplust met 9% (+10% vanaf januari gezien). De Ghibli en Quattroporte blijven het ook erg goed doen op de Amerikaanse en Chinese markt.

Deze goede cijfers komen nog tot stand zonder de SUV Levante die straks uit de fabriek van Mirafiori rolt. De verwachtingen voor het eerste half jaar van 2016 zijn dus goed. Inmiddels is bekend geworden dat op de volgende salon van Detroit de Levante te zien zal zien. Ook als Ermenegildo Zegna uitvoering aangezien Maserati een nauwe samenwerking blijft onderhouden met de Italiaanse ontwerper van maatpakken.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • squadra schrijft:

  Is er al sprake van MC modellen van de Ghibli en Quatroporte, neem aan dat deze nog meer power zullen krijgen als de nieuwe Alfa ?

  Ciao

  Squadra

 • squadra schrijft:

  Hahaha Mattia Great minds think a like!

 • OttoCi schrijft:

  Mooi, hoe beter de resultaten hoe meer smaakmakende modellen, zoals de Ghibli MC met 560pk!!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties