Maserati Grecale eindelijk een beetje beter zichtbaar

Zijkant nog wat wazig.

De zijkant ziet er ondanks het wazige plaatje (hoe is het mogelijk vandaag de dag!) behoorlijk stijlvol uit met mooie ranke lijnen. Kortom een Italiaanse snit. De voorzijde is precies wat we al een beetje vreesden, want de wat iel uitgevallen koplampen lijken zo van een Ford Puma te zijn gerukt. Misschien is het een kwestie van wennen. Het geheel is wel degelijk onmiskenbaar Maserati. We voelen een grondige facelift voor de Levante aankomen. De Grecale is een auto waar weinig tegenin te brengen is volgens de eerste getuigenverklaringen. De rijdynamiek is optimaal en het comfort en de afwerking van een hoge standaard. Ook qua softwarematige gebbetjes is Maserati nu bij de tijd, dankzij dit model. De Maserati Grecale debuteert hoewel hij allang af is, pas in de loop van dit jaar vanwege de aanhoudende halfgeleidercrisis.

3 gedachten over “Maserati Grecale eindelijk een beetje beter zichtbaar

 • 14 februari 2022 om 23:18
  Permalink

  Meer nog dan de schriele lampjes is het de lange neus. Pinocchio is mijn eerste associatie. Maar dat is handig voor de roze bril. Ranke lijnen, my goodness! Laat onverlet dat het vast een leuke Maseratie op pootjes gaat worden.

  Beantwoorden
 • 15 februari 2022 om 18:20
  Permalink

  Een SUV is geen klassiek gelijnde GT met een lange motorkap. Als de lengte dan ook nog een voor de voorwielen zit, dan komt dat de verhoudingen meestal niet ten goede. De camouflage helpt evenmin en dat is dan ook het doel. Ik blijf benieuwd naar de eerste echte beelden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.