Maserati toont alsnog prachtig dashboard GranTurismo

Maserati nieuwe stijl.

Het werd de afgelopen jaren reeds aangekondigd. Maserati wordt naast stijlvol ook meer Tech. In uitstraling, functionaliteit en afwerking. Dat was voor het eerst te zien in de vele moeite die in het interieur is gestoken van de Grecale. Prachtig uitgevoerd en doordacht tot in de kleinste details. De dure D-segment SUV is verder eerlijk gezegd qua Maserati beleving geen auto die we ons nog lang zullen herinneren later.

Het prachtige vlaggenschip.

De nieuwe GranTurismo is dat des te meer en ook de ├╝ber-GT heeft een prachtig multifunctioneel interieur in dezelfde stijl. Het dashboard is een mix van Italiaanse klasse en internationaal bedieningsgemak. Typisch Modenees zonder wereldvreemd te zijn als het ware. Niemand zal nog klagen over gedateerde knoppen die niet helemaal op de juiste plek zitten. Dat de mensen achter de drietand nu pas het dashboard van de GranTurismo aan ons willen tonen, vinden we eerlijk gezegd een tikkie geforceerd. Verder is het een kers op de taart die GranTurismo heet. Later dit jaar debuteert de GranCabrio met deze mooie cockpit.

4 gedachten over “Maserati toont alsnog prachtig dashboard GranTurismo

 • 21 januari 2023 om 07:45
  Permalink

  Ja, wel aardig. Beetje anoniem (op basis van alleen deze foto). Vooral de laatste versie van het vorige model (2018-) was erg mooi, ondanks nog steeds die Peugeot-knoppen hier en daar.

  Beantwoorden
 • 26 januari 2023 om 13:11
  Permalink

  …maar 1 ding is zeker, het interieur is echt heel veel mooier dan de 2018 versie.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2023 om 12:12
  Permalink

  Van de Peugeot 207, zie o.a. de knoppen van de navigatie. Ook kon ik bij de eerste versies duidelijk de onderdelen van een Lancia Thesis terug zien.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.